românia, ţară plină de idioţi

Atenţie, text răutăcios, în urma spumelor provocate de nişte români la fel de deştepţi precum oile lui Becali!

Cazul nr. 1 – cel amuzant: Cît de idiot trebuie să fii încît să vinzi un sistem PC cu licenţă de Windows XP Professional, pe care omul dă banii, iar tu să îi instalezi un XP hăcuit?

Cazul nr. 2 – cel care te scoate din sărite: Cît de idiot trebuie să fii să îi vinzi omului sistemul din cazul 1, să îi dai CD cu drivere pentru placa de bază – în cazul de faţă, Asus corectură: Gigabyte, că ASUS scrie pe acceleratorul grafic, respectiv un ATI Radeon 9550 – şi CD cu manual de utilizare, iar pe discul cu drivere să… nu ai driverele?

Oare ăştia gîndesc? Nici măcar atîta minte n-au? Chiar e aşa de greu de înţeles că în cazul în care se buşeşte Windows-ul după terminarea perioadei de garanţie, omul vrea să îl reinstaleze? Şi, culmea, că ăla chiar are nevoie de drivere? Mai ales video controllers [inclusiv VGA compatible] ?

În altă ordine de idei, m-au distrat băieţii de la eMag azi. Am cumpărat un HDD Seagate 160Gb, SATA II – 188 RON pentru curioşi -, produs pentru care se oferă cinci ani garanţie. În condiţiile în care pe site zice că sînt numai trei. Marketing, ce să zic mai mult de-atît?

3 comentarii

  1. … nush ce sa mai zic … vroiam sa zic ceva .,… dar daca citeste iar ma bate …

  2. Asa fac toti resellerii de HDD-uri. 3 ani garantie la ei si restul la producator. Pe unde s-o afla el. Mi-a zis cineva mai demult ca si-a luat o placa de baza cu garantie 1 an si restul pan’ la 3 la producator si l-a costat vreo 50 de euro sa trimita placa la producator si i-a venit dupa vreo luna ( una noua totusi ). Asa ca daca dupa 3 ani ti se buleste mai bine iei altul, nu merita sa tragi de garantie. Oricum in 3 ani o sa ti se para mic spatiul de pe hdd-ul ala :)

  3. cum mi-ar fi stat sa-mi cumpar aragazul de pe kumparaturi.ro, unde-mi dadea un an garantie la el (LOOOOL!!), cind producatoru’ il ofera cu 3?