RoNewMedia 6.0, timp de trei zile, la Biblioteca Naţională (clădirea nouă)

RoNewMedia revine cu ediţia a şasea. Vestea bună e că, în sfîrşit, scăpăm de locaţiile dubioase şi mergem să discutăm despre online în buricul tîrgului. Mai exact, în clădirea nouă – aia de pe malul Dîmboviţei, pe Splaiul Unirii, care a fost, timp de vreo 30 de ani, şantier. Vestea şi mai bună e că, anul ăsta, ţine trei zile. Împărţeala diferă de anii precedenţi. Vor fi trei zile cu peste 35 de speakeri din 15 ţări: prima zi, cu search şi social media, apoi marketing digital, internet mobil şi gaming şi, desigur, în a treia zi, content şi e-commerce. Evenimentul se vrea, de acum înainte, regional. Sînt aşteptaţi peste 2.500 de participanţi din România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Serbia sau Turcia.

Printre vorbitori, de la Google îi avem pe Dan Bulucea, country manager România, şi pe Steffen Erhardt, display expert EMEA. De la Facebook: Bruce Bale, head of sales CEEMEA – Global Marketing Solutions, Ciaran Quilty, head of sales CEEMEA. De la Microsoft: Danah Boyd, senior researcher la Microsoft Research, Bela Pap, advertising & online director la Microsoft Advertising. De reţinut şi Vaughan Denny, advertising sales manager Skype EMEA, la fel şi Josh Partridge, head of operations Yahoo! Expansion markets. Plus un panel cu invitaţi de la BBC (Stuart McLennan, account director), MSN.com (Justin Dewhirst, area executive producer, CEE & MEA.)

Detalii găsiţi pe pagina de Facebook. Adresa de mail la care se pot precomanda bilete se găseşte pe site-ul evenimentului.