Schimbarea la faţă. Aproape gata, dar măcar arată altfel…

După vreo lună jumate de lucrat pe apucate, după ce am văzut în ce hal arăta template-ul precedent în Internet Explorer 6, din cauză că nu mai suportam să mai bibilesc la el, am decis să îi schimb faţa urgent.

Tema actuală nu este completă, mai am cîteva chestii de rezolvat, însă trebuie neapărat o schimbare. Ştiu că există o serie de bug-uri, chiar rog să mi se semnalizeze în comentarii fiecare dintre ele, nu de alta, dar n-aş vrea să le sar din greşeală atunci cînd voi termina de bibilit.

Altfel, aştept comentarii despre noua faţă a blogului. Eu nu pot să o analizez obiectiv, mai ales după bibileli care au durat o lună jumate.

12 comentarii

 1. one word: bitchin’ :)

 2. Da, arata mult mai bine decat precedenta, mult mai web2009-ish. Totusi, la footer ar mai trebui sa te gandesti putin. Mai incape ceva acolo.

  Ce ma enerveaza cel mai tare este asezarea reclamelor. Tema are mult potential, e curata, e bine asezata, dar reclamele strica totul. Ma rog, nu chiar totul, am exagerat.
  Trebuie sa dau scroll pana in dosul paginii pentru articolele recente. In schimb, “Comentariile recente” ma intereseaza mai putin decat “Articole recente”. :|

  Felicitari!

 3. Mi se pare mult mai ok decât cea anterioară. Mai simplă şi mai aerisită :) Good job!

 4. Prettier, shinier! Imi place ca ai pastrat schema de culori :)

 5. E mai curată, mai logică, mai aerisită, deci nu e de mare tiraj :-D

  Am senzaţia că şi fonturile de text ar fi trebuit să fie serifate. Aşa-mi sună, nu ştiu de ce.

  Ai mult spaţiu sub header, dacă e doar pentru badge-ul Hotnews, atunci mi se pare uşor dezechilibrată. Dacă plănuieşti reclamă acolo, okay, dar ţi-ar trebui o variantă pentru situaţia în care n-ai.

  Oricum îmi place mai mult ca precedenta.

 6. Scuze, nu știu cum arăta înainte, dar dacă tot am ajuns aici nu am putut să mă abțin… arată ca un blog. Simplu, rece și banal. Doar ca un blog și atât. Părerea mea…

 7. Na că mie îmi plăcea precedenta. Era una dintre temele preferate din blogosferă. Dar eu şi design-ul suntem două entităţi paralele aşa că părerea mea pur subiectivă e cel mai probabil irelevantă. Succes în continuare! :-)

 8. of, alex, …
  ia uite ce zice mozzy, blogul tau arata ca un blog
  daca vroiai sa arate ca un muzeu de istorie nu ti-a iesit…

 9. Mie-mi place, e curata, aerisita, felicitari!

 10. Arata bine, mai “luminoasa” si mai aerista, poate te mai scoate din dispozitia aia gloomy, a venit primavara :-)