Schimbări la Realitatea: Sorin Vulpe devine director de dezvoltare internaţională, Călin Husar – şef pe radio

Dintr-un mail intern:

De la 1 februarie 2010, Sorin Vulpe – membru al Board-ului Realitatea-Caţavencu, va prelua funcţia de Director de Dezvoltare Internaţională a grupului, misiunea sa fiind de a identifica oportunităţi de extindere a business-ului în afara României. Directorul General al Diviziei Radio Realitatea-Caţavencu (Radio Guerrilla şi Radio Gold FM) va fi Călin Husar, unul dintre membrii fondatori ai celor două radiouri. Călin, care a mai ocupat funcţia de Director General al Radio Guerrilla pînă în decembrie 2008, va conduce, începînd de saptămîna viitoare, direct şi nemijlocit ambele posturi de radio.

Dacă mesajul pare prea corect din punct de vedere gramatical, să ştiţi că l-am corectat eu. Acum, lăsînd gluma la o parte, am şi eu o întrebare (şi nu legată de dezvoltarea internaţională, formulare care mi se pare cel puţin hilară) care mă cam roade: Realitatea FM nu face parte din Divizia Radio? Sau se desfiinţează?

6 comentarii

  1. Poate face, dar nu cred ca il misca asa usor pe turcescu

  2. Păi, Mr Mihăileanu, ar trebui să ştiţi, dacă tot lucraţi în branşă, că RFM este postul de radio din trustul RC care merge cel mai bine, şi asta graţie „zbaterilor” manageriale ale directorului executiv, R.T.,depăşindu-le pe celelalte două, cu state mai vechi în eter, aşa că falsa-vă mirare privind lăsarea lui în afara preluării la pachet cu celelalte două de către numitul Călin Husar nu-şi avea locul. Sau dacă nu e falsă/mimată, atunci e grav că nu sînteţi la curent cu ştirile pe această temă, ştiri care au apărut anul trecut, slavă Domnului, pentru cine a avut urechi de auzit şi ochi de văzut.
    P.S. Turcescu a făcut o treabă super cu RFM şi asta ar trebui, de asemenea, să o ştiţi. Dacă nu, cred că nu e tîrziu să o aflaţi măcar acum.

  3. @florin, in ce sens RFM “merge cel mai bine”? Suna multe telefoane de pensionari sa intre in direct cu idolul tau? Si aia fosti mecanici auto, fosti tapiteri, fosti fierari-betonisti cu pensia mica. Da, din acest punct de vedere merge cel mai bine. Insa are un singut spot publicitar, si ala intern: “Tu-tuu! cu Iulian Senos”. Pe cand Guerrilla a fost overbooked pe 2009, RFM s-a “zbatut” sub costuri. Asta desi traieste din retransmiterea emisiunilor cu Bolcas (inca) live. Oricum meriti o prima de la seful tau.

  4. Stai ca acuma imi pica fisa! Unde il trimite pe Sorin Vulpe? Ce (stie el) sa faca? “Sa identifice oportunitati de business”?!!! De ce? Ca sa le faca praf? La asta se pricepe. Tare seamana trimiterea asta a lui Vulpe cu surghiunirea lui Georghe de dinainte de prima concediere. S-o fi prins insfarsit Vantu ca plalateste un impostor degeaba? de parca ar fi singurul!

  5. Turcescu. iar iti pui sclavii sa te apere? Mai bine da matale un sfat despre cum sa iei spagi fara sa se prinda nimeni. Stii tu bine despre ce vorbesc :)

  6. Sile, ma scuzi, am lucrat 3 ani “sub” Sorin si este departe de a fi incompetent sau impostor. Este unul dintre putini oameni DESTEPTI si buni in ceea ce fac pe care am avut cinstea sa ii cunosc. Daca i se pregateste un exil, ar fi trist, pentru ca este un om de radio exceptional. Celalalt, dl. Husar mi s-a parut iarasi un director excelent, cand am avut placerea sa fiu in “trust” si ma bucur pentru fostii colegi ca il au din nou in fruntea lor. Ne-a parut tuturor rau cand a plecat din Guerrilla.

    Am inteles ca e plina media de cretini, dar cei doi “subiecti” chiar si-au facut treaba bine si nu sunt de lepadat.