Scurte – 31 iulie 2013

keyboard

6 comentarii

  1. Samsung a facut o magarie facuta si in industria PC de producatorii de placi video in trecut. Dar sa zici ca Samsung a optimizat androidul e eronat. E ca si cum as face un program care sa overclockeze placa video doar atunci cand rulez 3DMark (fix cam ce a facut si Samsung) si sa zic ca programul asta optimizeaza Windowsul. Iar prin “Mai ales cînd foloseşti cod Java” nu stiu ce vrei sa zici.

    • @Claudiu: a “optimizat” între ghilimele. Au făcut un script care să depisteze programul de benchmark rulat. În momentul în care îşi “dă seama” că e testat, hardware-ul lucrează la maximum. În rest, multă pauză. Or, benchmark-urile, teoretic, ar trebui să arate condiţiile normale de lucru (inclusiv, de exemplu, în jocuri, cînd procesoarele îţi stau în sută la sută). În rest, numai de bine.

  2. @Alex: Da, corect, eram doar carcotas la exprimarea cu “optimizatul androidului”, ca nu are legatura cu functionarea androidului ce au facut Samsung.

  3. in albumul ala cu Coreea de Nord http://instagram.com/p/cX5n2bgw2l/# asta e o Dacie 1300? sau numai mi se pare mie :)