Scurte: filme şi muzică

Mi-am adus aminte că am uitat să scriu despre cîteva chestii mişto şi, cum n-am timp să le dedic cîte-un articol întreg, fac o listă scurtă. Partea de muzică:

  • sîmbătă, 8 decembrie, de la ora 21.00, în Turbohalle – concert Alternosfera
  • duminică, 9 decembrie, de la ora 19, în Club Route 66 – fostul Coyote, de pe Calea Victoriei, vizavi de Palatul Telefoanelor – Blog’n’Roll, karaoke pentru bloggeri, ajuns la a treia ediţie după o pauză de patru ani. Găsiţi detalii pe site, dar e un loc taman bun pentru făcut mişto de bloggerii care cîntă. Intrarea liberă, dar pe bază de înscriere pe site. Ediţia asta e cu vedete: Voltaj, Ruby, Mandinga, Jukebox şi încă unii de care n-am auzit (nici de Ruby n-am auzit, dar cică e cunoscută)

Partea de film:

  • Radu Bazavan, blogger cunoscut mai degrabă drept Groparu, a lansat teaserul filmului “Usturoi”, pe care l-a şi scris şi produs, de altfel. Trebuie neapărat să-l vedeţi, e o comedie atît de balcanică şi de a la Kusturica, de nu vă imaginaţi
  • Filmul lui Tudor Giurgiu, “Superman, Spiderman sau Batman”, a cîştigat premiul pentru cel mai bun scurt metraj la gala Premiilor Academiei Europene de Film. Adică un soi de Oscaruri ale bătrînului continent. Sînt 11 minute care merită urmărite. Interesant că partea de editare şi editare video, sound design şi mixaj de sunet n-a fost realizată independent, cum se întîmplă cu mai toate filmele româneşti, ci de către Chainsaw Europe, o companie românească de producţie şi post-producţie ce are clienţi preponderent din Statele Unite, şi care a început, în ultima vreme, să sprijine şi filmele autohtone.

Ultimul, dar nu cel din urmă: dacă aveţi ocazia, daţi o fugă pe la cineva şi vedeţi “The Man with the Iron Fists,” e genul pe care l-ar regiza Quentin Tarantino. De fapt, pe afiş scrie “Quentin Tarantino Presents,” deci vă puteţi face o idee dinainte cam în ce stil este.

1 comentariu

  1. Multumim frumos!