Șoferul lui Cătălin Voicu dă lecții de istorie și rescrie lupta anticomunistă

Șerban Nicolae, lacheul interlopului Cătălin Voicu – îl știți, am mai pus poza aici – s-a apucat să ne dea lecții de istorie. Ia te uită ce zice fostul muncitor la Mecanică Fină:

Rezistența anticomunistă începută în 1944, când România era încă în război – de partea Aliaților după 23 august -, este una care slăbea capacitatea de apărare a României. Era mai degrabă îndreptată împotriva intereselor României.

Trădătorii, bă! Ați priceput? Comunismul a fost bun, ciuma roșie a fost bună pentru România, rezistența erau trădătorii. Ați auzit, bă, ăia cu haștagu’ #rezist? Trădătorilor!

Și continuarea, care merită tratată separat:

Mai mult, dacă îmi spuneți ca era un lucru bun că CIA organiza operațiuni de slăbire a capacității de apărare a României sub pretextul că o fac împotriva regimului comunist este mai degrabă ticăloșie ce făceau. Era punerea în slujba unei puteri străine, valabilă oricând.

Asta e în retorica Antenei 3: România, stat vândut Bruxelului, coloniștilor americani și lu’ Merkel. Și dacă nu v-ați prins, CIA-ul a fost în România, rezistența făcea jocurile străinilor, Soroș, tre’ să ne luăm țara înapoi, ONG-urile sunt finanțate de Oculta Mondială, nu ne vindem țara, afară cu străinii din România, huo! multinaționalele, justiția e controlată de forțe de-afară, agenturiliiii!

Să nu-și imagineze cineva că lacheul ăsta deschide gura că așa-i tună lui prin cap. Nu, nu, ăsta latră la comandă. Când Dragnea sau Tăriceanu își doresc să arunce câte-o petardă, îl scot la înaintare pe șoferul lui Voicu. La ce enormități debitează, nici Gâdea nu l-ar chema pe sticlă, dar n-are încotro.

Ca să sumarizez ce-a zis lacheul Șerban Nicolae: “Ăștia cu #rezist sunt trădători de țară, sunt controlați de forțe străine, fac jocurile altor țări care vor să transforme România într-o colonie, plătiți de Soroș, de americani și de Merkel, agenți ai serviciilor secrete străine.

Ăsta e subtextul. Resistance is futile.

3 comentarii

  1. toate astea dupa ce a fost Chiril in vizita… :D distractia deabia incepe.

  2. Ăsta e pedigree-ul lor de jarle. Nu pot lătra altfel decât au lins. Adică jalnic.

  3. nu ne da lectii de istorie. pur si simplu inevoluatul asta mintal este pus sa rescrie istoria pentru cei ce se cred invingatorii ei. si atata timp cat memoria colectiva nu pretuieste luptatorii anticomunism e normal ca jigodiile ce s-au hranit bine in comunism sa incerce sa prezinte comunismul ‘intr-o lumina favorabila’. favorabila lor, ca doar nu noua.