O poză pentru eternitate

Băietu’ pe care-l vedeţi la volan este Şerban Nicolae, şoferul lui Cătălin Voicu. Individul este senator PSD de Mehendinţi în Parlamentul României şi, printre altele, preşedintele Comisiei Juridice.

Dacă aţi uitat cine e Cătălin Voicu, hai să vă reamintesc: e un interlop care a ajuns parlamentar, condamnat la şapte ani de închisoare cu executare, în 2013, eliberat anul trecut pe vremea asta.

Pe scurt, Voicu a fost un soi de Gabriel Oprea nereuşit, care s-a aflat la un pas de a prelua conducerea Ministerului de Interne.

Diferenţa dintre Voicu şi Oprea, practic doi interlopi amândoi, e că Voicu n-a ajuns Oprea. Pe modelul şefului, şoferul lui Voicu face ce-a învăţat. Practic, pupilul unui interlop îi ajută pe cei din PSD să-şi facă treaba.

Cam aşa arată parlamentul României.

Cu plăcere.

PS: Şerban Nicolae a fost muncitor la Mecanică Fină, a intrat în ’90 în FSN, s-a apucat de Drept la Româno-Americană şi i-a fost avocat lui Voicu. Adică acelaşi lucru cu şofer.

18 comentarii

 1. Catalina Voicu a fost senator PSD intre 2004 – 2012.

 2. si doamna indragostita de molusca aia cu mustata nu e vreun consultant juridic sau ceva prin Ministerul Justitiei?

 3. Soferul lui ? I-a fost avocat, domnu’. Unde te informezi, la radio Erevan ? Jurnalist, hm? Cu blogul minti poporul. Subiectiv.ro, da’ cam mult subiectivism

 4. Postul asta e asa cum ii zice titlul publicatiei: subiectiv.

 5. Sper sa avem un ministru al justitiei in persoana onorabilului Şerban Nicolae! Deocamdata! Urmeaza sa-l alegem si la prezidentiale. Romania merita si un om serios, profesionist si hotarat. Am tot experimentat variantele infractorilor si a canaliilor. Sper intr-o tara condusa de Şerban Nicolae, sau macar de un om ca Şerban Nicolae! Doamne ajuta!

 6. Oamenii astia au condus Romania dupa bunul lor plac in ultimii 27 de ani si atunci ce ne mai miram ca o ducem asa cum o ducem, noroc cu investitiile straine ca altfel eram vai si amar de noi.

 7. Cred ca gresesti, Voicu a fost mult mai periculos decat Oprea si mult mai siret. Doar ca pe vremea lui se purta sa mearga asa, mai descoperiti ca li se parea ca pana si daca sunt ascultati, tot n-are cum sa se intample nimic.

  • @primus: şi cu toate astea, a eşuat înaintea lui Oprea. Problema de facto a prezentului este că atitudinea de tip Voicu a revenit şi o vedem, azi, la Dragnea şi compania. Ceea ce e mult mai nasol şi mult mai periculos pentru noi.

 8. IMI PLACE. simplu, concret, evident ce mai era de spus si asa inotam in informatie zilele astea. MULTUMIM DE INFORMARE!

 9. Inteleg ca nu accepti decat postari de la “yeseisti” si “aplaudaci”. No coment.

  • @Popsa Corneliu-Dan: nope, accept comentarii de la oricine poate să argumenteze. Cînd comentariile sînt agresive sau “argumentele” sînt de tipul “unde te informezi, domnu’ jurnalist”, urmează d-alea cu înjurături şi cu pupat în fund partidul. Ştiu asta pentru că e plin folderul Spam de ele. Ţin la sănătatea mea psihică.

 10. Parca domnita aia are o laba pe gatul fostului senator , precis in spatele lui Nicolae se afla inca o laba . Eu nu stiu unde ii gasesc pe figurile astea ? precis sar cu malai ca sa candideze , altfel nu imi explic .

 11. Dumnezeule, și câți mai sunt ca el ! Nu discutăm doar despre interlopi, inculți și agramați. Toată cloaca politică din România, nu este mai presus de acest personaj penibil !

 12. @Io, să iti dea D-zeu sef de camera la penitenciar unul ca Serban NicoLAE, poate asa vei avea argumente penru ceea ce scrii. Personajul este atât de periculos pentru sănătatea acestei tari încât cancerul este o simpla raceala pe lângă el. Have fun with him when you’ll drop the soap 😈

 13. Cine nu crede adevarul aratat in poza este invitat sa-i intrebe pe cei doi ,,puradei de jagardei,, si se vor convinge.