serviciul contabilitate de la antena 3 face măgării?

Nu pun bază pe toate comentariile pe care le primesc pe blog, da’ ăsta sună al naibii de interesant:

Vă spun din proprie experienţă că la renumitul trust Intact, mai bine zis la Antena 3 – serciul Contabilitate se eliberează către tribunale adeverinţe false cu salariile angajaţilor. Şi vorbesc aici despre un DIRECTOR care susţine că are 12 milioane salariu doar ca să plătească pentru copilul său cît mai puţin. Ce ziceţi de asta, oare justiţia stă doar aşa şi înghite?

Ca să îi răspund comentatoarei mele… da, justiţia stă doar aşa şi înghite. Cum să punem problema? Ah, corect: avantajele de a fi jurnalist. Mă rog, de a fi director într-un trust de presă :). Mulţumitor răspunsul? Fireşte că nu, da’ asta e.

Comentariul este aici. Oricum, are cineva idee despre ce e vorba? Pură curiozitate…

4 comentarii

  1. well, asta se intampla din acelasi motiv din care se poate ca reprezentanta unei firme straine oarecum importante din afara sa aiba nici 9 mil pe cartea de munca. uneori regret k fiscul nostru nu este ca cel din filmele americane… :D

  2. are 12 milz salariu … da … are dreptate … nici un leu mai mult …

    asta e salariul impozabil de catre firma, asta e ceea ce se declara. la restul plateste el impozit :)

  3. va multumesc pentru comentarii.sper sa mai primesc si alte semnale.Tot ce mai pot spune deocamdata este ca avocatul meu are juridic vorbind,miinile legate,cum se poate acuza de fals o hirtie care poarta stampila institutiei?Povestea mea dureaza de ani de zile,timp in care si in tribunal un judecator(s-a dat singur de gol) a fost “convins” sa “conduca” un proces intr-un anumit fel.Gresit cum s-a dovedit mai tirziu,pentru ca,Curtea de Apel a fost de alta parere.Iertati-ma ca nu pot vorbi mai la concret.O zi buna!
    PS.Oricum,eu nu ma las!

  4. cand aud de directorii romani imi vine sa scot pistolul!