şi prigoană îl învelea pe becali în televiziune

În altă ordine de idei, cică Silviu Prigoană a fost mandatat de Gigi Becali să îi cumpere licenţă TV. Cotidianul scrie că numele chestiei va fi Becali TV, iar ca programe… slujbe religioase şi antrenamentele Stelei.

O sa fac o televiziune de top. Si am să încerc sa aduc cîteva nume cunoscute din televiziune, rămîne de văzut cît vor fi ei dispuşi să vină. Prin alte părţi salariile sunt destul de mari. Eu nu voi fi mai prezent la televiziunea mea decit la altele. Sigur am să apar şi eu, dar interesul meu e să apar mai mult pe la celelalte televiziuni. Politica nu va fi pe Becali TV. Eu am spus de mult că vreau să îmi fac televiziune, Vadim s-a luat dupa mine. O să vedeţi că nu e adevărat faptul că va fi politică pe post, doar cultură, religie şi sport. Gigi Becali

Mda… Tocmai am aflat că Vadim s-a luat după el. Ca să vezi. Şi Corneliu Vadim Tudor, care în prezent urlă pe unde apucă despre pumnul în gură al RCS-ului şi al altor cablişti că nu îi au televiziunea pe ţeavă o să fie modelul lui Becali cînd n-o să îl bage lumea în seamă. Superb. Îl avem pe Vadim, fix Becali trebuia să-şi mai facă televiziune. Oricum, mă amuză declaraţia de mai sus: am să încerc să aduc cîteva nume cunoscute! I l-aş recomanda pe Turcescu, da’ e prea tîrziu, deja e director la Cotidianul :P.

Fericiţi cei săraci cu duhul, căci a lor va fi împărăţia televiziunilor!

1 comentariu

 1. Ai gasit un titlu super. :)

  Ai grija ce scrii, ca acusi il vom avea pe Becali presedinte. :P
  Eu incep sa ma gandesc la viitorul guvern, cu care ne va lumina razboinicul. Pana atunci :

  Nea Oli a cam pierdut
  Locul 2 pe bune.
  Becali îşi spune clar :
  Prim-ministru nu-l voi pune !