site si blog

Intereseaza pe cineva sau nu intereseaza pe nimeni, am reusit sa fim aproape gata cu layout-urile pentru site-ul Renegade Radio. Ba mai mult, de vreo citeva zile, exista si un blog pe care am reusit sa implementez si pjIRC, pentru cei care vor sa intre pe chat si nu au nici un client IRC la indemina. Pe de alta parte, ma gindesc cu groaza ca, desi avem un blog, sint trei insemnari mari si late :)). Eh, da’ si cind om termina cu munca la site, sa vezi atunci treaba! Cel putin am terminat cu layout-urile pentru partea de stiri.

Cum scriam mai devreme si pe blogul Renegade, ma bate un gind sa schimb rapid si indexul, sa nu mai apara o pagina alba cu trei rinduri de text si o sigla. Eh, in fine… o sa schimb indexul ala… hopefully. Ptiu, si mai am o groaza de munca la textele pentru site… Uff. Da’ si cind s-o termina :)). Ei bine, cind s-o termina partea asta, incepe alta munca. Deci oricum o dai, tot nu se odihneste nimeni :D. Da’ merita!

2 comentarii

  1. Nu prea mai inteleg… Renegade mai exista?

  2. fireste ca existe si o sa existe mult si bine :) daca doi oameni au decis sa se retraga, nu inseamna ca noi nu mergem mai departe si fara ei. daca am pornit la drum, de ce sa nu mergem mai departe?