“Solidari cu Adrian Năstase!” Să mergem cu el, la puşcărie!

Personal, sînt dezamăgit de acest verdict. Cunosc dosarul şi ştiu cît de multe presiuni politice s-au făcut în construcţia sa. Sînt însă convins că domnul Năstase va face recurs şi, cu acest prilej, îşi va putea demonstra nevinovăţia. Pînă la un verdict definitiv, nu vreau să comentez mai mult.

Zise Victor Ponta, foarte afectat că mentorul său a fost condamnat la doi ani cu executare. Distracţia însă abia acum începe, cîtă vreme solidar cu Adrian Năstase nu e doar Ponta, ci şi întreaga echipă de propagandă online a PSD-ului, care deja a început să creeze grupuri de Facebook, să comenteze, probabil, pe forumuri şi aşa mai departe. Trist însă e că, în cazul grupurilor de Facebook, nu trimiţi invitaţie şi aştepţi ca cineva să aprobe, ci, pur şi simplu, eşti adăugat şi asta e, vede toată lumea că te-au “înscris” în partid. A început distracţia, ţineţi-vă bine; ce-o să fie în comentarii…

10 comentarii

 1. uite de asta urasc eu facebook-ul si am sters contul ..

 2. Daca multi vor raporta ca spam acele grupuri, ele vor fi inchise automat de catre Facebook.

 3. REPORT AS SPAM!

 4. Urare pentru Adrian Nastase:

  LA MULTI ANI!

 5. …dar USL..nu poate sa fie solitar cu Bombonel ” Sa mearga cu el la Puscarie ””..???

 6. O fi vorba de o solidaritate de breasla?
  Pana la urma si Nastase a fost solidar cu Bivolaru si uite asa a cumparat ieftin terenul ala din Zambaccian de la el. Daca se aplica aceeasi schema va dati seama ce sezon de reduceri la terenuri, case si oua va urma. :)

 7. se dovedeste inca odata ca ponta este doat un neispravit ratat care nu stie cum sa conduca partidul in situatia asta ma intreb cum va conduce guvernul daca DOAMNE FERESTE AR DEVENI PM

 8. doar insii (nu-i pot numi oameni) lipsiti de orice urma de umanitate, de empatie nu-si pot retine resentimentele si ura. In ce tara traim? Ce popor am devenit, Doamne?

 9. Data viitore trebuie sa-l ajutam: tinem pistolul drept, ca sa nu mai rateze canalia…