Funcţionarea Neurochirurgiei la Colentina costă cât două abuzuri în serviciu

Fiţi atenţi la ştirea asta: neurochirurgul Ionuţ Gobej, de la Spitalul Colentina, spune că nu mai poate opera după ora 15 din cauză că nu are personal suficient pe secţie.

Asta n-ar fi fost o problemă în sine, că se mai făceau ore suplimentare ce erau plătite. Doar că, odată cu demiterea fostului director de către madam Firea, actuala directoare nu mai plăteşte nimic, că “legea zice că orele suplimentare se răsplătesc cu zile libere” sau ceva de genul ăsta.

Eu am văzut ştirea video, care încă nu a ajuns pe site, iar link-ul de mai sus nu e actualizat, dar la informaţii de background, se precizează că orele suplimentare, anul trecut, au costat Spitalul Colentina aproximativ 400.000 lei.

Ştiţi cât înseamnă asta? 90.000 euro. Adică fix două abuzuri în serviciu legalizate de Ordonanţa Borfaşilor, asta împotriva căreia s-a ieşit în stradă, OUG 13. Două şpăgi, practic. Adică nimic.

Serios, 90.000 euro e o mizerie comparativ cu cât se fură. Şi ghici ce? Doamna director numită de Gabriela Firea la Colentina zice că e OK.

Şi ce dacă secţia de Neurochirurgie nu mai poate opera după ora 15? Lasă-i, nene, să moară! Dă-i dracu’ de sărăntoci! Dacă n-au bani de AKH Viena, aşa le trebuie!

Mulţumim, doamnă primar, pentru această personalitate competentă pe care aţi numit-o la cârma unui spital important din Bucureşti!

PS: Titlul ar putea fi inconsistent, funcţionarea Neurochirurgiei cred că ar costa mult mai puţin, adică două abuzuri în serviciu mai mici. De fapt, buna funcţionare a întregului spital, dacă am auzit bine, costă cât două abuzuri în limita ordonanţei.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.