sportul romanesc

Intrebare de baraj: isi mai aduce aminte cineva de Sportul Romanesc? Era unul dintre cele mai vindute ziare din tara si concura, la un moment dat, cu Gazeta Sporturilor. De altfel, este ziarul de la care au plecat multi mai departe. E drept, asta inaintea de aparitia ProSport. Ei bine, nu s-a mai auzit nimic de el pentru ca intrase in faliment. Ce m-a frapat astazi a fost gasirea site-ului sportulromanesc.ro. Nu sint sigur ca e vorba despre oameni care s-au ocupat in trecut de editia tiparita si habar n-am daca oamenii vor sa se lanseze si pe print. Insa baietii si-au lansat un site dragulet pe care il updateaza in timp real. Avind in vedere noua moda a lansarii de site-uri tematice, ma intreb daca le-o iesi ceea ce isi doresc. Nu am vazut nici o pagina despre site, despre al cui este, despre echipa, nimic.

Fireste, pe vremea cind citea taica-meu Sportul Romanesc, eu eram un pusti pe care nu il interesa presa in general, daramite presa sportiva. Prin urmare, habar n-am daca cele citeva nume la vedere de pe site sint sau nu cunoscute. Cu toate astea, am o vaga idee sa cred ca va fi doar site. Pina la urma, acum doar pe net poti sa mai faci ceva.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

3 comentarii

 1. daca-i intrebi pe mitica dragomir si pe ‘baietii de la gsp’ o sa afli ca:
  – zilele de glorie ale sportului romanesc erau cele in care tolo si ovi se jucau cu banii lu’ mitica;
  – cind mitica s-a plictisit de talentul lor, sau cind sirbu le-a dat mai multe jucarii (inclusiv emisiune tv), tolo si ovi s-au carat la prosport, pe care l-au si fondat;
  – cind sirbu avea nevoie de bani a vindut prosportul la ringier cu tot cu ovi si tolo; dar fara emisiuena televizata;
  – tolo si ovi nu s-au ‘acomodat’ cu ringier si s-au carat la voiculescu unde au iarasi emisiune televizata.

  pot sa raspund eu la intrebare: NU sint aceeasi care s-au ocupat de editia tiparita. poate ca e tot mitica posesorul brandului ‘sportul romanesc’

  incurcata e gazetaria sportiva :) romaneasca.

 2. remember plecarile de la prosport si libertatea? daca da, atunci iti vei putea explica de ce sportul romanesc va renaste. si da, are legatura cu patriciu ;)

 3. Canotori juniori au fost prinsi la furat in Hamburg Germania unde au fost la un concurs international pe 3-6 iunie 2009.am inteles ca furau in grup de 4 -5 persoane.Reprezinta Romania,in continuare?Parca d.nei Lipa nu.i plac hotii!A poate sunt de la Dinamo si nu trebuie sa stie lumea!Poate asteapta sa fure mai mult.Toata lumea vorbeste si nici o reactie.