Statul e mai bun administrator, episodul… naiba ştie cât

Situaţia, la câteva zile după imbecilitatea scoasă pe gură de Tudose şi pe care am tratat-o un pic în articolul anterior. Iată, zic, câteva articole edificatoare:

  • vicepremierul Marcel Ciolacu anunţă o gaură de 8 miliarde lei la colectarea TVA. Îmi place partea cu guvernul caută soluţii ca această deficienţă să fie “cât mai repede diminuată”. Şi aici intervine următoarea ştire:
  • Tudose spune că e o şansă mare să se reintroducă supraacciza la carburant şi anunţă şi o posibilă majorare a redevenţelor. Mai exact, după ce i-a ameninţat pe benzinari că dacă fac scandal, creşte redevenţa, s-a trezit că n-are bani şi că o creşte oricum. Previzibil – şi incompetenţă, ceea ce se leagă de următorul punct:
  • câţiva directori din CFR Marfă au vândut la subpreţ vreo 2.500 vagoane, DIICOT a intrat pe fir şi i-a arestat pentru mânăreli şi… pentru că erau întâmplător disponibile nişte posturi de consilieri în cadrul companiei, iar foştii directori erau în arest preventiv la domiciliu, CFR Marfă i-a reangajat. Şi genul ăsta de incompetenţă şi de indolenţă ne aduce la partea mai gravă, anume la cireaşa de pe colivă:
  • în doar şapte luni, PSD a îndatorat ţara cu zece miliarde euro. Banii se duc pe populisme, adică pe măririle salariilor bugetarilor şi pe măririle de pensii, respectiv pe acele pensii speciale. Nu, nu pe investiţii, nu pe infrastructură, că nu ne interesează noi locuri de muncă, mai bine plătite, ci pomeni electorale ca să mai strângem nişte voturi.

Cum ziceam, cam aşa arată competenţa statului.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

1 comentariu

  1. guvernul este cel mai bun administrator din lume fiindca el este singurul invitat la prezentarea realizarilor sale si prezentatorii nu intreaba nimic. asa a fost pe vremea cand dracnea si tudose erau tineri pe vremea partidului unic, asta au invatat si asta aplica. argumentele sunt nule.