subiectiv la gazeta. din nou

Ma vazui in 7plus. La rubrica despre bloguri pe care o tine o bloggeritsa. Textul ales e cel despre multumescuri. Pe site-ul ziarului poate fi ctit aici. Singura problema e ca bloggerita in cauza, care ma cunoaste de pe vremea cind scriam pe weblog.ro, a uitat sa treaca adresa noua. Prin urmare, in loc de subiectiv.ro apare subiectiv.weblog.ro. Oh well.

Ce apare in ziar si lipseste de pe site este intro-ul. Adica urmatoarea bucata de text:

Continuam cu Alex Mihaileanu, un tinar jurnalist de 22 de ani, dar blogger vechi si uns cu toate alifiile. Dupa trei ani de activitate internautica a devenit un fel de lider, fiind printre cei mai cititi 6-7 români care au astfel de preocupari. Nu-l motiveaza banii in activitatile lui, nu suporta ipocrizia si taxeaza pe oricine si orice i se pare in neregula. Spune ca fumeaza ca un turc, bea bere ca orice barbat si crede ca nu face parte din generatia messenger.

Nu pot decit sa-i multumesc si sa ii recomand un pic mai multa atentie pe viitor. Pentru mine e OK si asa, nu-i problema, da’ cine stie cum o fi pentru altii? :))

6 comentarii

  1. Ii multumesti tu, da\’ parca te-a durut mana sa scrii cum o cheama, sau macar sa scrii adresa blogului ei. Da, ti-a scris adresa veche si la altii a scris adrese complet gresite, dar isi da silinta sa promoveze blogurile si in afara internetului. Scrie-ti ca motto al blogului tau mai bine \” musca mana care-l hraneste\” !

  2. sau poate nu vrea sa se stie care e blogul ei, la asta te-ai gindit inainte de a comenta?

  3. o rezolv astazi cu site-ul. in varianta tiparita nu mai am ce face. ai dreptate, o sa fiu mai atenta pe viitor, la naiba, tocmai pe tine te-am scris aiurea. oamenii mei de la tehnic sint obisnuiti cu weblogul si au avut impresia ca atunci cind le-am dat numele site-ului tau, de fapt eu am fost cea care a gresit. si din prea mult zel au facut ei “corectura” respectiva, iar eu imi fac mea culpa ca n-am verificat. inca o data imi cer scuze si o sa te mai recomand o data, de data asta scriind asa cum trebuie subiectiv.ro, pentru ca stiu ca faci eforturi sa-ti tii jurnalul la zi. imi pare rau ca ti-am stricat munca.
    cu bine

  4. stai calma, nu mi-ai stricat nimic :) cit despre semnatura… nu stiam daca vrei sa apari. oricum, mersi :D

  5. dar zi-mi sa te ajut sa iti faci sitului de la weblog redirectare catre asta … god dammit ;)

  6. ca sa nu uit … scumpa bloggeritza … ;;) [ flashing eyes ] … chestiile astea se pot invatza … nu tre neaparat sa iti faci mea culpa :) si … totusi … ai ca e mic baiatu asta …si dragutz :P