Suporteri români ai Barcelonei, uniţi-vă!

Cînd am intrat în campania UniCredit Ţiriac, nu m-am gîndit foarte mult la numărul de suporteri pe care îl va strînge echipa. Nici prin cap nu mi-a trecut că aş putea fi la un pas de a duce echipa pe care o susţin pe primul loc în clasamentul numărului de suporteri. Am ales FC Barcelona dintr-un motiv extrem de simplu: nu neapărat culorile clubului, roşu-albastru, cît mai ales faptul că, acum nişte ani de zile, a fost echipa care mi-a plăcut cel mai mult.

Campania asta îmi oferă ocazia de a vedea din tribune, alături de trei suporteri, un adevărat spectacol fotbalistic: returul semifinalei UEFA Champions League. În Barcelona, probabil cel mai frumos oraş din lume. Şi cum să ratăm oportunitatea de a fi pe Camp Nou? Printr-o simplă înscriere pe lista de suporteri, intri în joc pentru un bilet la meci, cu transport, masă, cazare, toate asigurate de UniCredit Ţiriac. Condiţia este ca Barcelona să aibă cei mai mulţi suporteri.

Am reuşit, într-o săptămînă, să strîng împreună cu cei care iubesc echipa şi au dat link-ul paginii de înscriere mai departe, aproape 3.500 de suporteri. Nu ştiu dacă e mult sau dacă e puţin. Dar mai sînt cîteva zile pînă pe 24, cînd se încheie campania, şi îmi doresc să se strîngă măcar 5.000. Dacă reuşim, nu ţine de mine. Ţine de voi să vă înscrieţi şi să spuneţi şi altora că ar putea merge la meci doar prin simpla completare a unui formular.

Şi dacă roş-albastru înseamnă ceva pentru voi, putem arăta împreună care este cea mai iubită echipă spaniolă în România. Hai, Barca!

5 comentarii

  1. sunt suporteri adevarati sau… i-ai cumparat, la fel cum face GSP-ul cu “unicii”, din Africa si America de Sud? :D

  2. O mica observatie: culorile nu sunt ros’-albastre, si albastu-grena (stiu este o culoare mai inventata de fete, dar asta este denumirea oficiala)

    Hai Barca

  3. Io-s de-al lui Arhi…deci nu pun botul la bere. :P

  4. Sunt sigura ca sunt suporteri adevarati, nu cumparati ;)….F.C. Barcelona este o echipa foarte iubita ;)