tanti lina lanseaza album

Ete chestie care nu stiu in ce masura s-a aflat, ba chiar am o vaga tendinta sa cred ca e o exclusivitate (:D): tanti Lina, da, tanti aia care a cintat cu Marfar, de e femeie de sevici la nu stiu ce scoala din Bucuresti, are in pregatire un album. Tanti Lina e tanti aia care apare si in clipul piesei aleia cu cel mai tare refren din ultimii ani: Las-o… mai, las-o… las-o, ma, ca merge-asa :)). Nu stiu exact data aparitiei, dar pot sa spun ca o sa apara la Nova Music. De place, de nu place, tanti o sa aiba album, chestie care mi se pare foarte misto. Pina la urma, cei de la Marfar au rupt gura tirgului cu featuringul ala. Chiar sint curios de vinzari, da’ nu m-as mira sa aiba un succes nebun.

Ah, si ca sa ramin in domeniul show-biz, stii ce se vinde cel mai bine la A&A Records? Ada Milea si Alexandru Andries. Cica romanii cumpara tot mai des muzica… culturala. Ca asa mi-a zis cineva de la A&A Records ca se cheama genul asta: ceva mai cultural =))

6 comentarii

 1. Ce-i asa de rau ca oamenii cumpara Ada Milea? Si la afirmatia cu ceva mai cultural interpretarea ei de la don quijote in spectacolul quijote e foarte misto si nu e deloc departe de a fi culturala. versurile sunt destepte, problemele puse in roman si spiritul magic nu se pierde nici o clipa.
  Daca asta nu e cultural… De-altfel si la De ce fierbe copilul in mamaliga, oricat de sinistre ar fi melodiile sunt exact in spiritul romanului. Fidele stilului direct si cu imagini ca la circ unde kitschul se imbina cu violenta cu rasuflarea taiata in care vorbeste Aglaja Veteranyi.
  In plus daca a simti literatura si a o interpreta pe muzica nu e o activitate culturala, atunci ce e? concertele cu scuipatori de seminte si burti de bere din piata constitutiei?Adica, desigur de gustibus non discutandum, pentru ca daca a dat-o sau nu in bara cu viziunea poetica/ordonarea cuvintelor tine de simtirea personala, dar efortul intelectual exista, chemarea la recitire, nevoia de reconstrui diverse mituri [inclusiv insula lui gellu naum] raman prin excelenta culturale pe orice parte le-ai privi. Si, sincer, mistoul pe care-l face de societatea romaneasca in republica mioritica romania si in absurdistan, adica sketchurile care par infantile si modulatia vocii cat se poate de dubioase, e mult mai nuantat si mult mai interesant decat “las-o, ma, ca merge-asa”.Adica amareala politica si amareala unei realitati in care traim e exprimata foarte atent si foarte bine gandita.
  Deci nu arunca de pomana cu noroi. Ca tie nu-ti place cum canta e una, dar sa-i negi capacitatea intelectuala e cu totul alta ciorba de peste.

 2. mie ada milea nu-mi place de nici o culoare.. credeam ca stigma sau o.c.s. is cei mai vanduti de la a&a..

 3. nu, nici stigma, nici ocs nu sint cei mai vinduti. da, ocs se numara printre aia bine vinduti, dar nu sint primii
  cit despre primul comentariu, nu e vorba ca nu imi place ada milea sau andries, ba dimpotriva, ci pur si simplu mi s-a parut stupid sa spui ca e o muzica mai culturala. hai sa fim seriosi, suna ca dracu’ :))

 4. de unde se vede ca dimensiunea culturala sau scolastica nu ajunge la urechile domniei tale.

  si nu suna chiar ca dracu’ ce album ai ascultat in ultima vreme al adei milea fara ajutorul unui violoncel sublim sau al unui balanescu fara pata?

 5. oh c’mon! think about it! unde ai auzit vreodata termenul de muzica culturala? nu ti se pare ca suna ca naiba? wtf? ce e asa de greu de inteles?

 6. :) eh am si eu piticii mei pe creier. imi pare rau de ultimul comentariu :”> se duce intr-un colt. invoca abuzuri alcoolice.