Teaser: Ce urmează pe subiectiv.ro

Încet, încet, mai adăugăm un autor pe subiectiv.ro. Începînd de mîine, în fiecare vineri, pe blog va fi publicat cîte un articol pe teme de securitate, în speţă din categoria celor explicative şi cu bătaie pe ceea ce ne interesează pe toţi. Articolul de mîine tratează pe larg subiectul phishing-ului în România şi nu numai, un scurt istoric, o explicaţie pentru întrebarea “De ce Raiffeisen?” şi încă vreo două-trei lucruri interesante. Ca idee, luna trecută, românii au fost pe primul loc în lume la această categorie. Materialele sînt semnate de PR Managerul Bitdefender România, Simona Bogdan.

În al doilea rînd, sper ca pînă pe la mijlocul săptămînii viitoare să pot publica o analiză simpatică pe teme de media. Mi-au răspuns la întrebări trei oameni, mai aştept măcar un mail cu răspunsuri (deja promis), sper să mai fac rost şi de al cincilea reply. O să iasă interesant, parol!

2 comentarii

  1. Am atras si eu atentia cu privire la ce fac niste baietei cu o adresa asemanatoare celor de la Raiffeisen intr-un articol de pe cronicutza.com!

  2. misto, sper sa tina colaborarea