Relansare site HotNews.ro

Pentru cine n-a apucat să intre azi pe site, HotNews.ro e complet schimbat. Eu, unul, ştiu cum urma să arate de vreo trei săptămîni, deci nu găsesc nimic nou.

În schimb, îmi place noul layout şi se vede cît de mare e schimbarea. De altfel, există şi o oarecare restructurare, pe cîteva domenii principale, marcate fiecare cu cîte o culoare anume: Actualitate (albastru), Economie (roşu închis), Sport (verde) şi Life (mov). Totodată, au fost separate articolele scrise de angajaţii HotNews.ro de cele preluate din ziare şi a apărut o secţiune cu “Ştiri de ultima oră”, pe coloana din dreapta.

Nu în ultimul rînd, să precizez că noul layout este creat de Nadir Yusuf, acelaşi care s-a ocupat şi de layout-ul de la Cotidianul. Iar la final, fireşte, sînt curios de ce zice lumea. Nu de alta, da’ mie îmi place cum a ieşit. Are, în sfîrşit, un aer serios şi chiar seamănă cu un site de ştiri.

Later edit: O scurtă prezentare a noii platforme, scrisă de cineva din redacţie, se găseşte aici. E cam trasă de păr şi se cam bat cîmpii cu graţie în prima parte… da’ nah, măcar bucata din mijloc explică ce schimbări au apărut.

8 comentarii

  1. Site-ul arata ok dar la capitolul functionalitati mai au mult de lucru. Nici macar nu si-au testat serviciul de cautare inainte sa il lanseze la apa 😉

  2. sint convins ca mai exista o caruta de bug-uri. de altfel, din cite stiu, site-ul ar fi trebuit relansat de vreo trei saptamini si taman asta faceau: cautau sa repare bug-uri.
    in fine, mie imi place ca structura si design. de restul… nu comentez :))