Sîmbătă, s-a lansat oficial Telekom Romania. Ocazie foarte bună pentru a face o serie de fotografii în Piaţa Revoluţiei, unde s-a ţinut evenimentul de lansare din Bucureşti. Concerte ale unor artişti foarte cunoscuţi, la fel ca în Bucureşti, au mai avut loc în Iaşi şi Cluj.

Spre norocul meu, am avut acces inclusiv în culise, unde am reuşit să surprind cîteva cadre simpatice (de exemplu, pe Loredana Groza aşteptînd să-i vină rîndul să urce pe scenă.) Altfel, m-am plimbat lejer în jurul scenei, am tras şi cîteva cadre de atmosferă, dar n-am ratat nici cortul VIP, unde am mai făcut cîteva fotografii.

telekom-romania-lansare-1

telekom-romania-lansare-2

Cît mai e pînă o vedem pe Antonia?

telekom-romania-lansare-3

telekom-romania-lansare-4

telekom-romania-lansare-6

Fotograful de mai sus era un asiatic, aparent foarte mare fan al Antoniei.

telekom-romania-lansare-7

La cortul VIP, el socializează, e se uită la concert.

telekom-romania-lansare-8

Mulţi părinţi veniţi cu copiii. Altfel, Loredana Groza e foarte mică de înâlţime. Jumate de buletin, cam aşa. Mi-o imaginam mai înaltă.

telekom-romania-lansare-9

Brăţările au fost o găselniţă foarte interesantă. S-au aprins în momentul în care s-a făcut, probabil, cel mai mare karaoke interactiv şi colectiv din istoria României.

telekom-romania-lansare-10

Duckface-ul de mai sus îi aparţine unei foste concurente de la Vocea României, Oana Brutaru . Am uitat complet cum o cheamă Nu puteam rata momentul.

telekom-romania-lansare-11

telekom-romania-lansare-12

Apropo de diferenţele dintre generaţii: unii sînt mai veseli, alţii sînt mai plictisiţi. Păi, mamă dragă, pe vremea mea, se făcea muzică, nu asta…

telekom-romania-lansare-13

Fotografia de mai sus cred că defineşte perfect generaţiile de puştani de azi. Mai ridicăm o mînă, mai facem o poză, mai punem un status pe Facebook. Mai ridicăm o mînă, mai… mă rog, aţi priceput ideea, se repetă procedura.

telekom-romania-lansare-15

Imaginea de mai sus cred că e cea mai bună fotografie pe care am făcut-o în viaţa mea. Nu ştiu de ce.

Lansare Telekom Romania #fanmagenta

Din păcate, n-am fost de la începutul evenimentului şi nici n-am putut să stau pînă la final. Găsiţi alte detalii la Victor Kapra, la Dan Dragomir şi la Radu Dumitru.

În altă ordine de idei, vă reamintesc că, de sîmbătă, Romtelecom și Cosmote funcționează sub brandul Telekom România. Telekom este brand al Deutsche Telekom, companie prezentă în 50 de țări şi acționar, prin operatorul grec OTE, la Romtelecom și Cosmote. Despre rebranding am scris aici, chiar după conferinţa de presă.