telenovele: prigoana si bahmuteanu

Mincam acu’ vreo doua seri si era televizorul deschis. Zapping, zapping, OTV, Adriana Bahmuteanu. Iar. Probabil abonata la postul de garsoniera de pe Magheru, Adriana Bahmuteanu si-a facut din nou prezenta cu sincerul si unicul scop de a se plinge. Marele om de afaceri Silviu Prigoana a dat-o afara din casa. Iar. Si fara haine. Da’ norocul ei ca si-a salvat catelusul din miinile bestiei! Ce oroare! Sa fi ramas catelul in miinile omului cu piciorul de lemn! Ca sa vezi!

Sa nu se inteleaga cumva ca as avea ceva cu Prigoana. Am mai spus-o de multe ori pina acum: mi se pare un om foarte inteligent si nu pun baza pe nimic din ceea ce ar putea tine de alte defecte. In schimb, am ce am cu prostia. Iar Adriana Bahmuteanu cam da pe afara. Femeia nu este proasta (numa’ uite in ce hal pot sa ma contrazic!) din unele puncte de vedere, dar e proasta de da prin gropi din multe altele. Prin urmare, eu n-am nimic cu Prigoana, am ce am cu Bahmuteanca.

Adriana Bahmuteanu se vaita acu’ doua seri la OTV ca iar a fost data afara din casa si a ramas aproape in fundul gol. Nu de alta, dar mititica n-are hainele alea multe. Nu mai are sutele de perechi de pantofi, nu mai are zecile de rochii, a ramas doar cu trei perechi de ciorapi, doua perechi de sandale, doua taioare si-un sacou, cinci fuste si zece bluze, si alea care nici macar nu mai sint la moda. Ca deh, au ramas la mamicu’ acasa, ca altfel n-ar fi avut cu ce sa se imbrace. Da’ a salvat catelusul!

Ma uitam si eu ca vitelul la poarta noua si dintr-o data mi s-a taiat orice urma de foame si am avut si un sentiment de greata. Circ. Se pare ca de asta inca n-a dat faliment Dan Diaconescu. Piine nu da, dar circ are toata ziua. Daca inainte ma mai amuza, acum imi taie pofta de mincare. Nici macar nu e un circ cit de cit calitativ. E pur si simplu circ de joasa speta. Asta e. Romanul cere, Dan Diaconescu da.

In schimb, mi-a placut replica lui Prigoana, in timp ce Bahmuteanu era la… err… buda, ca in studio facea absenta [citat din memorie]: Dom’ Diaconescu, eu sint constient ca Adriana m-a inselat. Am dovezi ca a avut relatii cu cel putin alti doi barbati. Si am acceptat. Stiam, dom’ Diaconescu, eram constient ca ea nu ma iubeste pe mine, ci imi iubeste banii. Si am acceptat. Pina la urma, le am si eu pe ale mele, am un picior de lemn, deh. Da’ cine i-ar mai fi dat ei card de 25.000 de euro fara limita ca sa plece la cumparaturi prin lume?

Trist, dar adevarat. Om care a vrut, cel putin, sa pastreze aparentele. Chiar mi s-a parut un tip decent la faza asta. Pe de alta parte, nimic din ce ii mai priveste pe cei doi nu mi se mai pare interesant. Au la activ sapte casatorii si sase divorturi. Parca vad si al saptelea divort, a opta casatorie, al optulea divort, a noua casatorie, al noualea divort etc, pina intra in Cartea Recordurilor…

3 comentarii

  1. parca la ultimacasatorie isi facusera cadou fiecare cate un bmw alb. l-a papat?

  2. las ca are pizza ieftina si buna peste drum de OTV … stie ea de ce vine ;)

    si … e vechi rau subiectul … check mine ;)

  3. e superba de ce va luati atat de ea,el e mai uratel dar are bani