the money channel

Cum sa scoti o caruta de bani din media? Iti faci televiziune de business. Te cheama Vintu, detii Realitatea Media, lansezi un post economic la care lucreaza niste anonimi care n-au nici in clin, nici in mineca cu presa si astepti sa vezi ce iese. Audienta e lipsa, dar contul din banca se tot umfla. Care e rostul The Money Channel? Spalat bani. Banii altora, care trebuie sa scape de ei si ii investesc in reclame si aparitii televizate. Si uite-asa, cu o idee misto si un post TV la care nu se uita nimeni, produci. Si inca produci ca lumea, pentru ca incasarile lunare cresc vazind cu ochii. Si chiar ajung la sute de mii de euro. Dragut.

6 comentarii

 1. ha? unde scrie asta ? :)

 2. sursele nu se divulga :D

 3. vezi ca polichinelle o sa-ti ceara drepturi

 4. Sursele si ele, pe acolo, normal ca nu se divulga. Cum ma uit la TMC zilnic dupa ora 3, ca sa vad uneori cum se mai pot arunca stiri pe piata ca sa vezi efectul pe bursa de derivate de la Sibiu (care se inchide la 4), pot sa spun ca acest canal este destul de bun. Pe langa faptul ca nu urmaresc altceva la el decat Brokerul Zilei si pe langa faptul ca Radu Soviani e mai mult decat pe dinafara iar pe gagica aia o suspectez ca e cuplata cu Freciu, n-am plangeri vizavi de TMC.

  Caruta aia de bani de care zici tu nu-s asa de sigur ca se confirma. Mai ales ca am si eu sursele mele care spun de NewsIn ca…. vai de mama lor si de banii lu’ Vantu, praf i-au facut.

  Se pot face bani cu TMC dar e complicat sa manipulezi o piata mica (10k investitori la bursa) si care are informatii suficiente pentru a nu se lasa dusa cu vorbe. Asta ca sa analizam “the evil side”.

  “The good side” e ca, la fel cum ziceam in 97 (parca) de Ziarul Financiar ca e o tampenie in care se varsa bani aiurea, acum spunem ca e o afacere excelenta. TMC e o televiziune foarte buna si cu mari perspective, pacat ca e a lu Vantu… Dar sursele mai zic si ca poate vrea sa vanda omu’ tot… Sursele alea ale tale ce zic?

  Cat despre spalat bani, asta se intampla la scara larga in fiecare secunda in Romania. Reteta asta cu publicitatea de acest gen e fumata de mult, e o generalitate.

 5. Radu: “Caruta aia de bani de care zici tu nu-s asa de sigur ca se confirma. Mai ales ca am si eu sursele mele care spun de NewsIn ca…. vai de mama lor si de banii lu’ Vantu, praf i-au facut.”
  pai, spalarea de bani cu un organ de presa nu se face pompind bani in dotari si in salarii. (desi jn-ul avea la un moment dat, o avea si acum, o multime de redactori-sefi adjuncti care erau platiti cu mii de dolari lunar ca sa stea degeaba).
  “dar e complicat sa manipulezi o piata mica” – nici. spalarea de bani din hirtiile unei firme largi e toata miza.
  sau poate ne-nselam unii/majoritatea/cu totii. :))