Trafic: Ce citeşte românul

De vreo săptămînă, de cînd am ajuns şi-n sidebar-ul HotNews.ro, traficul meu s-a ridicat cu vreo 700 de vizitatori pe zi (deh, scriu mai mult decît ceilalţi). Adică am ajuns pe la vreo 2.200. Chestie draguţă, îmi zic. Joi spre vineri noaptea, postez despre emisiunea băieţilor de la Lynx. Ei bine, ia ghiciţi domniile voastre cam la cît s-a ridicat traficul pe bloaga de faţă! Sau vă zic eu: la 4.300.

Unde a văzut lumea Alina Plugaru, hop! claie peste grămadă. Şi se mai miră unii despre cît de bine se vinde Libertatea, Click sau CanCan.

7 comentarii

 1. Doar 4300??? Pe mine asta ma mira!!! Doar 4300??? :)

 2. Pai da, asta e si dilema mea, de ce s-o fi bagat in capul meu cu idei fixe da’ putine, gandul ca daca as chema le emisiuni nume, as obtine imaqine prin,, imagine? Asa am patit si cu Andrei Gheorghe, si cu Silviu Prigoana si cu baietii de La Bloc, etc. Iar daca cineva s-ar uita in topul cautarilor de pe internet, ar observa cu stupoare (ma refer la puritani) ca Alina Plugaru e in top 50, cel putin. Si se mai mira careva de ce nu chem nume ca Rosca Stanescu, Adrian Paunescu, Mircea Dinescu? Ptr ca de ei nu intreaba nimeni, ce spun ei e adresat unui nr. mic de curioasi, ptr ca oricum nu aduc nimic nou, ptr ca-s plicticosi, fazi si anosti ptr ca desi vand lucuri ieftine, eu nu sunt ieftin si nici nu vand la pret de en-gross. Vand lucuri ieftine, ambalate unic si frumos, la suprapret.
  Si da, iti multumesc Alex ptr advertising
  Deh.. asa-s eu, mai idiot. Da’ va place, nu-i asa?

 3. Iti dai seama daca o pun astia pe Alina pe pachetele de Plugaru ce vanzare ar avea ?

 4. alin: adica? :P
  alexandru savu: yup
  corvin: anytime
  fanel: nu cred ca-si permite producatorul :))

 5. unde esti mai? ca eu nu am reusit sa te prind in sidebar :)

 6. adica … eram ironic … adica :)