Trăiască Partidul Popular! O fotografie de pus în ramă

Dragi telespectatori, e senzaţional! Partidul Popular din România va da viitorul preşedinte al ţării! De aceea, eu, Dan Diaconescu, întîiul său reprezentant, am decis să sprijin cu toate resursele popularizarea platformei-program a partidului nostru. De aceea, vă invit să-mi urmaţi modelul!

Partidul Popular este partidul justiţiar, în spiritul OTV şi al meu, Dan Diaconescu, cei care o căutăm pe Elodia şi astăzi, la trei ani de la dispariţie! Aşa cum bine ştiţi, televiziunea poporului sprijină partidul poporului, iar eu, Dan Diaconescu, mi-am pus la bătaie pentru promovarea înscrierii membrilor chiar şi Rolls-Royce-ul personal!

***

În altă ordine de idei, cît e glumă-i panaramă, dar Rolls-ul din imagine chiar îi aparţine lui Diaconescu şi chiar este pictat. Nu e vreun trucaj. Am avut o întîlnire, de dimineaţă, prin zona Dorobanţilor, şi s-a întîmplat să trec prin faţa vilei lui DDD. Acum, ar fi absurd ca tu, posesor de Rolls-Royce, să ţi-l vopseşti de unul singur. Părerea mea: act de vandalism. Trebuie verificat.

PS: Dacă aveţi nevoie, sînteţi băieţi finuţi şi precizaţi sursa pozei, vă dau şi originalul, la o rezoluţie serioasă (comentariu în subsol sau mail, după preferinţe). Partea proastă e că poza-i făcută cu mobilul la o calitate mai slabă (dar decentă pentru Photoshop), de pus pe TwitPic, ca să nu-mi termin traficul de net pe mobil alocat lunar în primele două zile de la data eliberării ultimei facturi.

10 comentarii

 1. io tzi’o iau si la rezolutzia asta, ca multzi vede, putzini cunoaste…

 2. ataaaat! :))

 3. poza ta, despre care zici ca e slaba, e mult mai buna decat poza lu’ realitatea :D

 4. Atenție la nuanțe! Scrie POPULĂR

 5. Nu scrie “POPULĂR” ci a-ul are liniile trasate de mai sus si a iesit un X…
  O fi Diaconescu subiectul de mistouri al vostru dar stiti ca Cojocaru a intrebat din ’92 de ce Roman a dat doar 40% populatiei prin cuponiada si restul 60% la FPS avertizand la riscul de coruptie. Ce s-a intamplat cu restul de 60% n-are rost sa mai spunem , nu? De fapt , ce stiti de PP?
  Mai curand cred ca va bagati intr-o campanie de discreditare comandata de patronii vostri care tot i-au prezis esecul lui Diaconescu si nu le-a iesit.
  Va dati seama ca procentele care le poate lua PP sunt de la PSD si PRM , nu? Iar aia n-or sa stea sa vaza ce se intampla, doar va platesc pe voi, vajnicii aparatori ai “democratiei originale”…

 6. @Costica: probabil ca ai impresia ca Diaconescu iti va da 20.000 de ieuro daca iese presedinte. Cred ca ai pus botul si la smecheria lui SOV, aia cu FNI.
  La cat de intelectuali suntem, ma astept sa iasa si Diaconescu presedinte.

 7. Ăsta e noul semn electoral al partidului mogulului OTV şi în curând îl vom vedea şi pe buletinele de vot!

 8. Niste ticalosi! Saraca masina… :(

 9. am vazut de curand Rollsul cu un sofer la volan, nu cu Dan.
  E absolut clar: si-a scris-o si a dat-o soferului sa o frece toata ziua prin oras pentru reclama.

  Dar ironia e tare de tot: Rolls pentru partidul popular. =))
  Si in plus arata superb un Rolls pus pe o bordura, ca la Bucale. Ai rolls dar nu folosesti garajul, il tratezi ca pe logan

 10. faceti manevre ca vedeti ca lumea nu va voteaza pe voi pdl cu nume schinbat bogati ,hotii ,ioana basescu o spiona cubaneza si udre cu cocosul hot va maturam la gunoi