Transformers 3, din iulie. Pentru spălat creierul

Nu sînt vreun mare fan al genului ăsta (nu pot decît să-l botez teenage-popcorn-scifi), dar atunci cînd vrei să-ţi eliberezi creierul de grijile cotidiene şi să te afunzi într-o dulce mediocritate, e numai bun. Bagi dopuri în urechi şi te uiţi, căci dialogurile vor fi, probabil, la fel de proaste ca-n primele două filme din serie, iar singurul motiv valabil pentru a vedea filmul este căscatul gurii la efectele speciale. Mai ales că Megan Fox nu mai joacă în continuarea poveştii, ci au introdus-o pe Rosie Huntington-Whiteley, o tanti care, pe mine, unul, mă sperie, cam ca fetiţa aia de la Românii au talent, care mă făcea să mă gîndesc la Exorcistul.

Distracţie plăcută.

3 comentarii

  1. Perfecta lansarea filmului fix la inceput de iulie. Blah blah, vin monstrii din spatiu, distrug orase din America, dar ii casapim bine si long live America! Ii va atinge la corazon.

    In rest ai avut mare dreptate cu descrierea flimului. Nu am vazut primele doua si nici nu as vrea, cred ca imi ajunge cat am vazut in trailere. :P

    Mi-a placut totusi monstrul cele cu tentacule ce se roteau, de o daramat ditamai zgarie-norul. Ala era interesant facut, desi seamana foarte mult cu ce am vazut in Matrix ;)

  2. se asteapta a fi total diferita partea asta a 3-a

  3. mai alex, adevarul este ca prima parte a avut o poveste, si nu erau asa multi transformarsi. deja din partea a doua s-a robotizat totul. acum vad ca deja totul este doar pe efecte speciale. probabil o sa merg sa-l vad la cinema, dar nu stiu cat de incantat o sa fiu,