Unde sunt negii lui Tudorel de altădată

Am mai scris la un moment dat, pe facebook, înainte de a șterge tot conținutul de acolo: cea mai aprigă armă împotriva PSD-ALDE rămâne miștoul. Fac spume, nu alta, atunci când se face bășcălie de ei. Glumele pe seama lor trebuie că-i doare mai rău decât pușcăria.

Ultimul pe listă e Tudorel Toader. La cât s-a făcut mișto pe seama negilor lui, s-a dus frumos la spital și i-a scos. Și nu e primul. Și Dragnea s-a dus și și-a reparat dinții după ce o țară întreagă a râs de el.

Zău, singura modalitate de a scăpa de ei e să îi toci sistematic, să îi ridiculizezi până cedează. Alte șanse n-ai cu idioții ăștia. Nu pricep altceva, nu au bun simț, nu au o minimă moralitate, nu au nimic. Trebuie să faci mișto de ei până în momentul în care intră în depresie, până când au atacuri de panică de fiecare dată când se uită cineva la fețele lor. Doar așa vor pleca.

2 comentarii

  1. Niciodata, dar niciodata nu a tipat sarpele din Porcar pina la faza cu autostrada de 1 metru.

  2. la ipocriti imaginea conteaza fiindca salveaza aparentele. de exemplu toanta vaculica se infurie ingrozitor cand este asemanata cu un pavian, dar nu-i pasa ca distruge tara economic sau diplomatic.