7 comentarii

 1. Alex, it’s a long shot. Avem bani pusi deoparte pentru proiectul asta ca sa-l tinem sus doi ani de-acum incolo. Si credem in televiziunea online pentru ca, dupa cum probabil observi in jurul tau, lumea se cam muta pe internet ;).

  • mmmmmmmmmmm
   sa spunem ca totusi mai sunt variante ptr.a sustzine un post tv online pe net.eu fara prea mare sprijin material ci doar cu resurse proprii si mai ales cu o strategie de marcheting adecvata ,voi incerca si aceasta “gogoashe” care se vrea privita cu suspiciune de multzi.
   am deja un radio pe net ,dar care se dovedeste mai util in varianta tv. deoarece ideiile pe care se bazeaza profilul de emisie al radio-ului este mult mai practic folosit pe tv.decat expus unui auditoriu cu urechile infundate in castile pc-urilor.
   legislatzia inca nedefinita poate fii deocamdata un avantaj care sa sustzina infiintzarea unui post tv. pe net ,dar jur ca doar partea de marcheting joaca rolul primordial in sustzinerea si longivitatea acelui post de televiziune .
   asi dorii acelora care le place ideea si considera ca un ajutor din partea mea ar fii binevenit sa ma contacteze :radiosimby@yahoo.com
   nu asi fi realist daca nu asi recunoaste ca astept si eu la randul meu indicatzii si sustzinere tehnica din partea dvs.si pentru mine este la fel de necunoscut acest domeniu ,relativ incontrolabil,care este tv.pe net,dar cred ca in mod sigur o strategie bine elaborata pe un anumit targhet de telespectatori,va face ca si tv.on line in romania sa aibe succes,mai ales cand publicul tzinta este cetatzenii romani care nu au acces la posturile romanesti ,si marefer aici la cei care lucreaza in strainatate.

 2. Si evotv sa stii ca are ceva vizite. Azi m-am dat si eu putin pe acolo. Ideea e ca nu sunt in target dar chiar si asa mai pot gasi cate ceva care e posibil sa ma intereseze :)
  @ Emi: se pare ca sunt in target :P. Cel putin asa a spus formularul de pe prima pagina. Nu m-am chinuit sa il duc chiar pana la final si sper sa nu faceti spam :))))

 3. emi: it’s a very long shot. depinde de nisele pe care le abordati. nu de alta, dar si celelalte televiziuni – traditionale, as putea spune – se muta pe net incet si sigur. depinde citi bani va permiteti sa investiti.

 4. Alex, destui cat sa ne tinem bine pentru moment si sa facem treaba buna. Cat despre nisele pe care le abordam, noi avem incredere ca sunt cele potrivite, si nu din punct de vedere al potentialului numar mare de vizite, ci din punct de vedere al calitatii oamenilor pe care ni-i dorim in audienta.

  Costin, hehe. E bine, inseamna ca esti un om inteligent. Legat de spam, don’t worry. Singurul mail pe care il vei primi de la noi este in momentul in care se va anunta castigatorul concursului.

 5. Da, am mai auzit eu de Evo TV, ieri. Cand mi-au trimis un comunicat in care-mi ziceau ca-s primul post care emite pentru extraterestrii. Am intrat pe site, curios – bineinteles ca era o idiotenie. Cu Antonescu executat, cu Stalin, etc. Adica “ce de cacao suntem noi, acum nu mai vor extraterestrii sa vina”. Adica un indemn la bunatate, dar mai subtil. Profund.

 6. poate un pic prea subtil si prea profund :))