Un home cinema (plus TV) în valoare de 2.200 de euro…

Am dat click pe un banner, mai devreme, şi am ajuns la un site pe care se dă premiu un home cinema şi un televizor LCD Philips în valoare de 2.200 de euro. Şi m-am uitat un pic cam lung. Eu, unul, sînt foarte mulţumit de LG-ul meu, da’ parcă n-ar strica unul şi mai mare, mă gîndesc. De fapt, ce mă atrage pe mine e sistemul audio, mai mult decît DVD-playerul, că din ăla n-am. Şi n-arată rău deloc, ba chiar îmi face cu ochiul.

În fine, povestea e aşa: eu nu le am cu concursurile, dar de data asta mi-am făcut cont, că 2.200 de euro nu-s din drum, mai ales că n-aş fi dispus să dau atîţia bani pe un TV plus home cinema nici în ruptul capului. Prin urmare, ca să îl mai şi cîştig, cine dă click pe link-ul ăsta şi vizualizează clipul, îmi dă mie o şansă în plus să cîştig. Desigur, înscrierile sînt la liber, fiecare îşi promovează cum are chef link-ul generat – pe messenger, spam pe mail, în fine – şi cine are cele mai multe vizualizări înregistrate e premiat. Cam pe sistemul îndebara.ro, dacă îşi mai aminteşte cineva.

Ah, da, şi, din cînd în cînd (săptămînal, parcă), se dau nişte bilete la cinema, DVD-uri, vouchere pentru filme pe muvix.ro şi nişte lăzi de alcool :). Aşa că intervine întrebare: cîştigăm un TV + home cinema? Că dacă-l iau, mai că l-aş da premiu unui cititor fidel. Asta dacă nu cumva cîştigă altcineva.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

4 comentarii

  1. si cum exact “identificam” cititorul fidel? 😀

  2. succes la tragerea la sorti, atunci!.. clipul chiar a fost dragut.

  3. clipul e chiar bun…acum as vedem cati sunt inscrisi