VIDEO: Un nou serial – Marvel’s Agents of SHIELD

Îl ţineţi minte pe agentul Phil Coulson, din The Avengers, care moare pe… portavionul zburător? Eh, au stat băieţii ce-au stat şi s-au gîndit, şi-au zis să-i dea un serial întreg. Mă rog, habar n-am care-i povestea, cert e că, din toamnă, apare un nou serial cu supereroi, Agents of SHIELD, bazat pe benzile desenate din portofoliul Marvel şi adaptat la zilele noastre.

Rolul lui Phil Coulson va fi jucat de acelaşi Clark Gregg, ca în The Avengers, şi avînd în vedere că personajul e viu şi în putere, logica mea spune că e un prequel la Avengers, întins pe cel puţin un sezon. Eu, unul, abia îl aştept. Începe în septembrie.

3 comentarii

  1. In trailer zice chiar la inceput ca “Agent Coulson was killed in action, before the battle of New York”, pentru ca mai apoi sa-si faca aparitia, deci nu pare sa fie prequel. Eu as fi curios totusi sa vad cum de a scapat cu viata :)

  2. Se zvonea ca metoda prin care a scapat/inviat agentul Coulson va fi unul din ploturile secundare ale serialului si ca nu vom afla nimic despre asta in primul sezon. In orice caz, abia astept sa inceapa. De la Fringe nu am mai vazut nici un serial sf bun.