Un Samsung Smart TV pentru un blogger

Din categoria “se întîmplă lucruri bune şi pentru bloggerii care nu merg la RoNewMedia 6.0” – evident, glumesc -, Q2M, organizatorii evenimentului, şi Samsung România, derulează o campanie mică (vorbim de durată, că premiul este mare şi la propriu, şi la figurat). Ideea e relativ simplă, iar muncă e relativ puţină: Samsung România dă un Smart TV unui blogger activ, din România.

Cine e interesat să ia TV-ul trebuie să scrie un articol, pe propriul blog, despre feature-ul preferat sau pe care îl consideră cel mai interesant la un Smart TV, feature care l-ar convinge pe el, bloggerul, să cumpere un televizor. După ce articolul e publicat pe blog, se ia link-ul şi se trimite la adresa bloggerscorner@q2m.net. Un juriu va citi fiecare text în parte şi va desemna un cîştigător. Mai multe detalii despre campanie, pe pagina dedicată de pe site-ul RoNewMedia, reguli aici.

Dacă vreţi să trişaţi vă inspiraţi un pic, vedeţi ce-am scris eu, imediat după lansarea noii game Smart TV, despre noua generaţie Smart TV, sau căutaţi pe site-ul producătorului.