unde-i libertatea?

Metrou, statia Basarab. Urmatorul tren vine in: 01 min. Vine trenul. Va rugam nu va apropiati de marginia.. MarginIa. Mar-gi-NIA. Marginea unde e? La cel care a redactat textul, bineinteles. Marginimea sa cu minte ingusta a scris cum a crezut mai bine. Ei, dar asta nu-i tot.

Azi mi-a fost dat sa vad ce nu mi-am inchipuit ca o sa vad vreodata. Prin ditamai gloata de cititori de Libertatea, un tip citeste Cotidianul. Doamne, mare ti-e gradina! Cit de prost tre’ sa fii sa citesti Cotidianul? Cum de poti sa fii atit de incult? Nu stii ca aia destepti citeste numai Libertatea si Averea?

5 comentarii

  1. unde mai vezi tu “libertatea” la metrou cu atâta “compact”?

  2. dada, ai uitat de ziarul ziarul!

  3. medeea: ce vorbesti? dac-ai sti… compactul se termina pina in ora 9. ce ramine? fireste, libertatea, averea si ziarul ziarul. si se cumpara.

  4. Ăia de la Compact au obrazul cam gros de la o vreme. S-au gândit eu că pentru 6 rânduri n-are rost să se mai dea sursa. Şi la urma urmei eu nu înţeleg ce face fata de pe economic…

    Oricum iau ziarul şi-l citesc de la ieşirea de la metru până la primul coş de gunoi…

  5. Cred ca au ramas doar ziarul Ziarul si Libertatea/Averea.De ce nu ambele?Pt ca au devenit sinonime,atat dpdv al informatiilor,cat si al designului exterior.Mergeti cu autobuzul, ca altfel pierdeti replici celebre gen:”parca am fi niste saci DE cartofi”..