unde-i libertatea?

Metrou, statia Basarab. Urmatorul tren vine in: 01 min. Vine trenul. Va rugam nu va apropiati de marginia.. MarginIa. Mar-gi-NIA. Marginea unde e? La cel care a redactat textul, bineinteles. Marginimea sa cu minte ingusta a scris cum a crezut mai bine. Ei, dar asta nu-i tot.

Azi mi-a fost dat sa vad ce nu mi-am inchipuit ca o sa vad vreodata. Prin ditamai gloata de cititori de Libertatea, un tip citeste Cotidianul. Doamne, mare ti-e gradina! Cit de prost tre’ sa fii sa citesti Cotidianul? Cum de poti sa fii atit de incult? Nu stii ca aia destepti citeste numai Libertatea si Averea?

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

5 comentarii

  1. unde mai vezi tu “libertatea” la metrou cu atâta “compact”?

  2. dada, ai uitat de ziarul ziarul!

  3. medeea: ce vorbesti? dac-ai sti… compactul se termina pina in ora 9. ce ramine? fireste, libertatea, averea si ziarul ziarul. si se cumpara.

  4. Ăia de la Compact au obrazul cam gros de la o vreme. S-au gândit eu că pentru 6 rânduri n-are rost să se mai dea sursa. Şi la urma urmei eu nu înţeleg ce face fata de pe economic…

    Oricum iau ziarul şi-l citesc de la ieşirea de la metru până la primul coş de gunoi…

  5. Cred ca au ramas doar ziarul Ziarul si Libertatea/Averea.De ce nu ambele?Pt ca au devenit sinonime,atat dpdv al informatiilor,cat si al designului exterior.Mergeti cu autobuzul, ca altfel pierdeti replici celebre gen:”parca am fi niste saci DE cartofi”..