unde stateau avocatii cleopatrei stratan

De ce pastrez moderarea comentariilor pe blog? Din cauza desteptilor pe care ii ia gura pe dinainte. Mai ales a celor care se dau si ziaristi. Spre exemplu, un nene care-si zice Dr. Denis, pentru ca e prea las sa isi dea numele, ma face magar, idiot si parazit. Ba imi si precizeaza specia de paraziti din care fac parte. Si pentru ca el stie mai bine, ii reproduc comentariul. Pe de alta parte, ma amuza faptul ca sint “magar timpit”. Tre’ sa fiu cel mai mare din categoria asta, de vreme ce e scris fiecare cuvintel cu litera mare :)). Ete exemplu de cultura:

Asculta stimabile domn…. CRYPTOSPORIDIUM PARVUM !!!

E greu sa ajungi pe culmile unei stanci la 8000 m altitudine, doar cu funia si curajul…. si mult mai usor sa te prabusesti de la aceeasi inaltime impreuna cu gravitatia si nesansa… Ai fost vreodata sub lumina reflectoarelor de scena ? Daca esti reporter ai tupeul in a te intrece cu mine in scrierea unui articol despre Clepatra STRATAN ? Si apoi vedem al cui are mai mult succes la public ?… Atat timp cat nu stii ce inseamna un talent, o vocatie pentru asa ceva, de ce iti dai cu parerea ? mai ales negativa…. Ai copii ? Daca da ce faceau ei la varsta de 3 ani ?… Daca nu ce vei face cu ei la 3 ani ? Sunt copii care la trei ani nici nu pot vorbi, nu pot merge, nu pot auzi freamatul frunzelor, altii stau in pat paralizati…. Iar tu, un Mare IDIOT dupa si sigla pe care ti-ai pus-o la renegade, incerci sa razi in spatele acelui copil ? … Cu ce a gresit el daca a castigat inimile atator oameni?… Asculta Magar Tampit fara sa si cu SNC-ul ostenit…. Cand vei fi in puterea ei, a acelei domnisoare numai atunci sa mai incerci sa-ti ridici fata catre Soare ! Atat timp cat stai intr-un gunoi si puti asemeni, caci din el te infrupti razand de altii, acolo vei ramane caci nu esti decat al societatii … PUROI !!!…… In cinstea fetitei lui PAVEL STRATAN

PS
Ai curaj sa mi-o tiparesti, s-o bagi pe net ? Daca da atunci esti puternic, daca nu, un simplu parazit… CRYPTOSPORIDIUM PARVUM …. RECUNOASTE !!!

Sa mai comentez? In principiu, n-ar avea rost. Da’ azi sint binedispus, mai ales dupa concertul de aseara cu cei de la Timpuri Noi. Asa ca acum sa incep sa dau raspunsuri unui… meh, hai sa nu-l jignesc prea tare: unui nerrrvos.

Daca am fost vreodata pe scena, sub lumina reflectoarelor? Da. De mai multe ori. Si n-am murit. Daca sint reporter si am curajul sa ma intrec cu el in scrierea unui articol despre Cleopatra Stratan? Bineinteles. Diferenta e ca nu ma intrec cu toti cretinii care nu stiu decit sa injure. Care o sa aiba mai mare succes la public? We’ll never know. Am copii? Nu, poate peste vreo zece ani. Ce voi face cu ei cind vor avea trei ani? Ii voi creste. Incerc sa rid in spatele acelui copil? Nu, rid de graba de care sufera unii ca dumneata, care nu stiu sa citeasca ce am scris acolo. Cu ce a gresit? Nu a gresit cu absolut nimic. Pur si simplu o sa dispara, peste citiva ani, din lumina oricarui reflector. Daca s-o intoarce, al de sus cu mila, dracii cu popii. Dar pentru ca nerrrvosii nu stie sa citeasca tot si sa mai si inteleaga, se trezesc sa injure.

Am curaj sa ii postez comentariul? Se pare ca nu, asa ca ramin un simplu parazit. Ca sa vezi…

PS: Of of of. Nici macar nu ma obosesc sa mai zic odata ce era de zis. Pe scurt, intrebam de ce e atit de cautata Cleopatra Stratan pe Google. Si atit. Da’ deh! Cu cine sa stai de vorba?

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

4 comentarii

  1. :) … pare genul de mic, frustrat care suna la televiziuni sa zica ca n-are apa calda in drumul taberei

  2. oh well :)) ce ne-am face noi fara ei, nu-i asa? ar fi tara prea monotona :D

  3. :)))
    sper sa fie bine platit pentru o astfel de interventie :p

  4. Pare mai degraba student in anul 2 la medicina (s-au facut saptamana trecuta la curs parazitii astia sau asa ceva) care, frustrat fiind ca n-a avut nici un talent, se consoleaza cu a ataca din spatele tastaturii. Halal!