underclick arată ca new york times. NYT ştie?

Site-ul firmei lui Claudiu Gămulescu (de altfel un tip foarte simpatic şi foarte de treabă – printre altele, şi sales senior la Arbomedia), Underclick, şi-a schimbat design-ul. Partea nasoală e că designul nou este cel de pe site-ul New York Times şi e aproape identic. Spun “aproape” pentru că în afară de un DIV deplasat aiurea şi o mică modificare în capul paginii, cele două arată perfect la fel. Ar mai fi, totuşi, o mică diferenţă: dacă NYTimes.com rulează, printre altele, pe platformă WordPress, Underclick.ro merge pe alt CMS. Cel puţin la prima vedere. De conţinut nu discut.

A se vedea diferenţele dintre cele două… UNDERCLICK.ro versus NYTIMES.com.

2 comentarii

 1. Tabela din dreapta e superba.
  Se pare ca marii webdesigneri nu pricep o chestie: Vizitatorul nu intra pe site-uri super-incarcate decat daca e nevoit. Cine are treaba pe NYT intra chiar daca au 50 de reclame si e greu de citit. Dar pe ala ( underclick.ro ) nu vor intra prea multi. Poate printr-un rss ceva sa mai aiba vreo sansa. Eu personal urasc toate porcariile astea neorganizate care nu sunt deloc placute ochiului. Cineva ar trebui sa-i invete sa-si organizeze site-ul sau vor ramane in plop cu vizitatorii.
  Parerea mea :D

 2. Salutare. Ca owner al Underclick vreau sa va spun ca :
  – Da, layoutul seamana pentru ca mi-a placut mult formatul de la NYT. Dupa ce am decis sa trec situl mai mult pe partea de articole, am cautat un model si am vazut foarte foarte multe situri. Nu sunt designer, nu sunt programator, ala a fost situl care mi-a placut. Insa ca o paranteza, orice combinatie de culori sau de fonti s-a incercat nu mai arata bine. Cine a facut design la NYT a fost meserias si daca il intalnesc o sa ii spun ca am un site care seamana mult cu cel facut de el.
  – Despre situri care si cum arata e o intraga poveste. Ma bucur ca ca situl e citit si intra lumea cat de cat pe el. Daca ar fi aratat ca NYT si nu l-ar fi vazut nimeni nu ar fi fost interesant.
  PS : 100.000 bloguri seamana intre ele dar important e ce e inauntru si oamenii care comenteaza pe ele.
  Anyway, thats it. Seamana si probabil ca inca 1 an o sa semene pana o sa schimbam designul. Poate cu unul mai bun : )Deocamdata nu asta e preocuparea principala a noastra.
  Claudiu