Veste bună: oficial, sînt consultant WordPress

WordPress Aş fi scris mai devreme, dar n-am reuşit să găsesc cuvintele potrivite astfel încît să nu pară că mă laud. N-am încotro, aşa că o să mă laud: începînd de aseară, figurez oficial pe lista consultanţilor WordPress de pe site-ul Automattic, firma care se ocupă de dezvoltarea platformei de blogging. Mă găsiţi în lista consultanţilor WordPress din Europa, alături de doar alte 20 de persoane/firme care se ocupă de aşa ceva.

Cred că cel mai greu a cîntărit în luarea deciziei portofoliul, dar mai ales lista clienţilor (Asociaţia Salvaţi Delta, Ringier, Bigger Group şi mulţi alţii). N-aş putea spune decît că mă bucur, însă trebuie să precizez că, în ciuda răstimpului de aproape doi ani de cînd lucrez pe platforma asta, mai am de învăţat foarte multe, mai ales că WordPress se dezvoltă constant, iar versiunile noi apar destul de des în ultima vreme.

WordPress este, probabil, cea mai folosită platformă de blogging (folosită de milioane de utilizatori), dar şi un CMS de excepţie cînd vine vorba de site-uri de publishing şi nu numai. Ca idee, versiunea 2.6 a înregistrat, pînă în prezent, peste 3,24 milioane de download-uri.

20 comentarii

 1. Singurul din RO? Felicitari!

 2. Si e unul din minunatele software php+baza de date la care tot repari una alta la fiecare noua versiune, ca design-ul e de doi banii.

 3. Felicitari. Aveti grija ce faceti pe acolo, poate ne dezamagiti :P

 4. Felicit mai esti ! :) asta inseamna ca daca am o problema mai delicata pot veni la tine, free of charge ? :D

 5. Felicitari!

 6. Felicitări şi la mai mare!

 7. Mai bine scriai mai devreme, acum esti eclipsat de vanzarea monden.info. Lol, glumesc.

  Felictiari!

 8. Foarte tare, ma! Felicitari! WordPress is magic… o placere sa lucrezi cu o astfel de platforma.

 9. si sa mai spuna lumea ca nu suntem un popor destept :-)

 10. Eu m-aş specializa pe traducerea plugin-urilor de WordPress. Tocmai am terminat de tradus CformsII, un plugin de pus formulare în pagini şi articole, are un ghid de ajutor foarte bine pus la punct.

 11. FELICITARI ! excelent punctat :)

 12. înainte să te întreb altceva, aş dori să ştiu dacă la tine ajung şi ideile/problemele sau doar posibilii clienţi pentru Automattic ?