Viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, va fi numit prim-ministru al României a doua zi după congresul UDMR

Cristian Popa, viceguvernatorul Băncii Naţionale a României, va fi desemnat prim-ministru, de către Traian Băsescu, pe 28 februarie, a doua zi după congresul UDMR. Informaţia nu e nouă, a mai fost publicată zilele trecute cu titlul de “ar putea fi numit”. În ciuda celorlalte zvonuri, care îl dădeau pe Emil Boc prim-ministru în continuare, Traian Băsescu este hotărît să numească pe altcineva.

Practic, zvonurile se adeveresc, iar viitorul prim-ministru va fi un independent. Şi, între noi fie vorba, un tehnocrat. Cristian Popa este doctor în economie. Este vicepreşedinte şi membru în Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României din 1998 ţi, potrivit Wikipedia, este un foarte bun negociator în relaţiile cu organismele internaţionale şi, în acelaşi timp, responsabil cu politica monetară.

PS: Încă mai am surse, n-am ieşit chiar de tot din presă.

5 comentarii

  1. Il mananca portocalii de viu… daca se va ajunge la asa ceva, nu-i dau mai mult de o luna, maxim doua.

    Eu totusi sper ca dupa Congresul UDMR sa se intample altceva si anume una bucata motiune de cenzura care sa treaca.

  2. Imi place asta cu sursele:)).
    Intre noi fie vorba, incearca sa fii mai precaut cand prevestesti ceva ce se va intampla in mediul politic, sau absolut oriunde. Daca functionezi pe stilul asta, pot spune si eu ca maine cade o cometa peste Casa Poporului iar tu, vei spune desigur, pe surse, ca domne SIGUR SIGUR se va intampla asta.
    “Sursele” sunt cea mai proasta sursa de informare! Ti’a placut asta?:>:)))

  3. PS: Nu ma cred specialist, dar pe surse am observat ca iese intotdeauna invers. Asta e tot. :d

  4. Mosu’, azi e 28, ai auzit de vreo numire de prim-ministru? Ce zic sursele tale?