Un copiator în puşcărie, pentru Ponta, vă rugăm

Cineva de la DNA sigur are un simţ al umorului foarte dezvoltat. Bucata asta din comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie este cel puţin monumentală, e de pus în ramă în biroul prim-ministrului, cadou de ziua lui.

victor-ponta

Cele 16 înscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda “copy paste” după modelul înscrisurilor privind activitatea juridică desfășurată de mai mulți avocați din cadrul SCA “Șova și Asociații”, avocați care au declarat că nu au conlucrat niciodată cu Ponta Victor-Viorel. În realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici una din activitățile respective, nici măcar în parte. (sursa)

Eu aş merge chiar un pic mai departe şi aş cere dotarea penitenciarului în care Ponta va zace câţiva ani – OK, ştiu, exagerez, asta n-o să se întâmple că n-o să permită parlamentarii, n-or să voteze începerea urmăririi penale, dar, deh, wishful thinking, măcar cu atâta satisfacţie să rămânem – cu un copiator. Să-şi micşoreze pedeapsa lucrând pe post de copist, să fie ironia completă.

Să-şi găsească, în sfârşit, adevărata menire.

4 comentarii

  1. Da, si eu am gandit ceva similar cand am citit expresia “copy paste” in comunicatul DNA…:)
    De ce nu le-ai pus capete de porci si alorlalti doi?

  2. Cristi, dacă înlocuieşti toţi actorii cu porci, nu mai ştii despre ce film este vorba.

  3. Sakura, folosesti callout-uri, sa indici numele porcului…:)

  4. Bine zis Sakura!