VIDEO: Cel mai tare clip românesc din toate timpurile

Dacă mai aveaţi vreun dubiu că cei de la TAXI nu sînt sănătoşi sau, dimpotrivă, că sînt geniali, trebuie să vedeţi clipul piesei Nonstop, un featuring Răzvan şi Dani. Ca să înţelegeţi despre ce vorbim, oamenii au reuşit să-i aducă în acelaşi clip pe Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Alessandra Stoicescu, Iulia Vîntur… Nu cred că-i chiar atît de simplu să faci asta, nu? Mai ales că vorbim de vedete din trusturi diferite, concurente. În altă ordine de idei, regizorul clipului este Anthony Icuagu, concurentul de la Vocea României.

O listă ciordită de pe pagina clipului: Andra, Crina Abrudan, Andreea Berecleanu, Bianca Brad, Carmen Brumă, Adina Buzatu, Corina, Corina Caragea, Gianina Corondan, Laura Cosoi, Diana Dumitrescu, Andreea Esca, Giulia, Andreea Ibacka, Elena Ionescu (Mandinga), Jojo, Melania Medeleanu, Maia Morgenstern, Gina Pistol, Adela Popescu, Mihaela Rădulescu, Dana Rogoz, Dana Săvuică, Paula Seling, Sandra Stoicescu, Teo Trandafir, Iuliana Tudor, Iulia Vântur.

11 comentarii

 1. Pentru mine “Cele doua cuvinte” e totusi cea mai buna realizare din muzica romaneasca, insa da: Taxi o face din nou si ma surprinde placut. Bravo.

 2. Asta e un post platit??

  Serios, mi se pare nu un videoclip slab, ci unul de-a dreptul de ignorat.
  Oamenii astia de la Taxi merg pe principiul: chemam niste vedete, le gadilam orgoliile, facem un videoclip in care toate vedetele dau bine, apoi beneficiem de mult PR pe tema: mama ce de bunaciuni in videoclip. Aceasta productie este IMHO visul tuturor onanistilor care nu fac diferenta intre muzica si videoclipuri.
  Parerea mea.

 3. Eu prefer “Jumatatea ta” :)

  Melodia nu e cine stie ce, dar videoclipul merita toate laudele :)

  Daca reuseau s-o aduca si pe Z…aaaa….Andreea Marin Banica era extraordinar :D

 4. waaaay too far fetched…

 5. Adevarul e ca dupa miorlaiala din “cele doua cuvinte” mergea si o bosanova (sau ce melodie e aia).

  M-am oprit la “fugi cu cardu’ ca leopardu'”. Fugi, Taxi, fugi! Mi se pare penibil in ultimul hal modul in care se zvircoleste la telefon. O avea impresia ca e “genetic structurat”; eu zic ca e libidinos.

 6. As zice ca nenea cu ochelari de la Taxi inca sufera rau de tot dupa despartirea de fata aia de la Realitatea (care apare si-n videoclip) :))

  Majoritatea melodiilor de dupa, au un aer trist, de “eu te-am iubiiit… de ce m-ai parasiiiit??”

 7. Daca parada de pisi&pitzi de la TAXI e “cel mai tare clip romanesc, atunci acesta :http://www.youtube.com/watch?v=TLbi4ecZ8Wo ce ar putea fi?

 8. Nu sunt fan Suie dar clipul de la Moartea Boxelor e ani lumina in fata “concurentei”… si piesa, complet atipica pentru trupa, tot pe acolo se invarte:

  http://www.youtube.com/watch?v=43beuzU6ux4

 9. De acord cu Doru ! E actiune de PR, altfel clip de ignorat in cel mai bun caz…