VIDEO / DEMO: Beats Pill. Boxele fără fir de la Beats by Dre

M-am jucat, în seara asta, cu o “pastilă” muzicală. Beats Pill se numesc boxele de la Beats by Dre, cele sub formă de pilulă. Puterea e de 12 W, Pill include o baterie ce ţine pînă la şapte ore şi un încărcător simplu, USB, cu ştecherul de rigoare. Cablul USB se rătăcise pe undeva, aşa că am folosit unul de la un încărcător de HTC.

beats-pill-dre

“Pilula” se aude foarte clar, iar bass-ul e foarte bun. De volum sînt mai mult decît mulţumit – în video, mai pe la coadă, o comparaţie cu boxele de pe Mac-ul meu. Jucăria e compatibilă cu iPhone-uri, androizi şi merge de minune pe Mac. Nu ştiu de Windows, n-am testat, cert e că eu am conectat Pill la Mac prin Bluetooth, că n-am avut nici un cablu jack-jack (de 3,5) la îndemînă (am uitat să-l iau, că pachetul include unul). Singurul pe care-l aveam acasă s-a rupt. M-am împiedicat de cablu, mufa a rămas în Mac, restul s-a dus în treaba lui. Mă rog.

speaker-beats-pill-black

Mi-a sacadat sunetul de vreo două-trei ori, nu m-am prins exact de ce, că n-aveam mari consumatori de resurse hardware porniţi, dar n-am avut probleme. Partea bună cu Beats Pill e că poţi s-o aşezi unde ai chef: pe jos, pe un raft, pe bibliotecă, pe şifonier, sub masă, pe frigider, nu contează. Se aude bine oriunde-ar fi, inclusiv dacă boxele “bat în perete”. Partea proastă e preţul, costă 200 de dolari. Nu cred că se găseşte încă în România. Costă între 800 (pe roz) şi 855 lei la eMag.

Mai jos, clipul. Filmat cu un iPhone 4S, pus pe un minitrepied. Acolo unde se opreşte sunetul şi pare sacadat, e din cauză că voiam să apăs pe tasta de scăzut volumul, dar nimeream pe cea de Mute. Se vede un pic mai tîrziu, cînd compar cu volumul de pe Mac, că apăs tot pe lîngă. Dacă n-ar fi atît de scumpe, mi-aş lua.

BONUS: Boxele se pot conecta prin cablu şi Bluetooth, aşa cum am spus mai devreme, dar au şi capabilităţi NFC. Evident, n-am testat, că iPhone 4S n-are NFC. Sincer, nici nu prea-mi pasă, dar presupun că sînt unii pasionaţi şi i-ar interesa. Altfel, pentru NFC, există un buton pe spate. Pentru conectarea prin Bluetooth, se ţine apăsat butonul cu logo-ul pentru cîteva secunde, ca să devină vizibil pentru celelalte device-uri. Conectarea e cea tradiţională. mai are două butoane, de volum, un audio in şi-un audio out – vizibile în clip şi cam asta e tot.

6 comentarii

  1. Cât de bine se aude. Când am dat play la clip am crezut ca se aude muzica in boxele pe care le am în casă.

    Presupun că încărcarea se face tot pe USB sau are un alt încărcător separat? Aș fi curios să văd cât ține bateria.

  2. foarte bune,calitatea excelenta,se aude foarte clar.

  3. Din pacate, Alex, chestiile care ‘aud’ bine nu sunt nici ieftine. Eu inca ma tin cu niste casti din alea mici de urechi (ca asa nu deranjez ‘soarele’ care probabil vizioneaza-asculta altceva), dar minunile astea arata de nota 10 si nu par a fi deloc rele. Daca iti sunt necesare, probabil merita si investitia ;)

  4. Totul o sa fie Wireless maine-poimaine. De ce nu a fost pana acum, nu stiu…

  5. Salut am o intrebare pt cei care au si se pricep am o boxa beats pill si de ceva timp imi face figuri o incarc maxim si cand o scot ascult 10 20 de minute si apoi se aprinde ledul rosu cum ca nu mai am baterie ce vrea sa insemne asta ?