VIDEO: Despre asta e vorba la X-Factor!

Dintre toate chestiile pe care le-am reţinut de la juraţii X-Factor – Mihai Morar, Adrian Sena şi Paula Seling -, plăcerea de a cînta şi sentimentele pe care ţi le transmite interpretul sînt cele mai importante lucruri care contează la un artist. Mi se pare perfect adevărat, iar Simona Tache explică superb, pe blogul ei, cam cum stă treaba cu cîntăreţii din show-ul de la Antena 1 versus cei din show-ul de la ProTV.

După ce am văzut, în seara asta, “Vocea României”, nu vă zic decît atît: urmăriţi clipul de mai jos ca să înţelegeţi despre ce e vorba la X-Factor. Nu de alta, dar în show-ul de la Antena 1, zău, n-o să vedeţi niciodată atîta emoţie transmisă de – culmea! – o piesă comercială şi nici n-o să vedeţi atîta bucurie de a cînta. Pe Brenciu l-a buşit plînsul. Pe bună dreptate. Acum, că am trollat destul, să dau copy/paste şi la codul de embed.

PS: Cei de la ProTV n-or să permită niciodată asta. Dar, zău aşa, eu aş pune clipul ăsta pe YouTube şi aş pune, la descriere, o frază de genul: “Jordin Sparks, ia lecţii de la Iuliana Puşchilă şi Krisztina Koszorus!“. Jordin Sparks, am aflat acum, este cea care cîntă piesa în original. Şi care are experienţă de scenă, nu e o fată din Moldova sau din Ardeal care a urcat a doua oară pe scenă. Asta aşa, ca idee.

Altfel, bunul simţ de care a dat dovadă Krisztina Koszorus mi s-a părut de domeniul fantasticului. Asta-i problema Bucureştiului, ne transformă în nişte ignoranţi.

9 comentarii

  1. Culmea e ca Jordin Sparks a castigat American Idol :)

  2. Din asta protv-ul o sa aiba audiente duble fata de antena 1 mereu..

  3. @Marius Moga: e o coincidenta de nume, nu? :))

  4. @Costin: Scoate AdBlock-ul :))

  5. Video-ul nu e disponibil! Link?

  6. @Alex: nu am folosit niciodata AdBlock.

  7. ce ma distreaza cand lumea crede ca concurentii astia n-au cantat niciodata pe scena :)) iuliana cu cei 16 ani s-ar putea sa fie copila pe scena inca, dar Krisztina aia a cantat de nenumarate ori. Dupa ce am vazut emisiunea, am dat search, m-am uitat la fiecare video gasit cu tipa asta, pentru ca pur si simplu nu mi-a venit sa cred, ca B a ales-o pe aialalta, care, pe langa faptul ca era falsa (stiu, ca sunt la conservator), se mai si c*ca pe ea pe scena. Ma rog. Pacat de unguroaica asta, cred ca ne era mai bine daca ramanea ea in concurs. Cred ca se desurca mult mai bine si la alte piese

  8. Showrile sunt amandoua de succes in afara insa cei de la Antena 1 au organizat foarte superficial X Factor si de aceea a dezamagit multa lume.Lipsa de atentie la detalii si de organizare le-a adus multe critici.