VIDEO: Dorele, tăiem şi noi porcul mai cu talent în spatele maşinii?

TVR a difuzat, acum cîteva zile, “Amintiri din Epoca de Aur”, ambele filme ale lui Cristi Mungiu. Geniale! Ca să vedeţi că n-am ieşit din comunism complet, iacătă, mai jos, un clip cu o întîmplare tipică României post-comuniste, an de graţie 2011. Români care taie porcul în spatele blocului, ba chiar în spatele portbagajului maşinii. Clipul e postat ieri şi are deja peste 4.000 de vizualizări. Dacă am văzut eu bine cele cîteva dungi de pe numărul de înmatriculare a Loganului din parcare, se întîmplă în Braşov.

Remarcaţi, sper, butelia.

3 comentarii

  1. uite, domnu’ subiectiv,ideea asta de business e nemaipomenită. combină tradiția cu modernitatea. şi iată, deja avem 4000 de români care îşi permit să vizualizeze tăierea porcului pe youtube.
    la vară o să postez şi eu un filmuleţ de patru minute şi douăzeci şi şapte de secunde – “plajă pe un bloc de pe litoralul românesc pentru turiste suedeze”, că încă stăm prost la capitolul ăsta.
    mă gîndesc, poate postez şi o nuntă în maramureș cu mire neamț și slujbe de paşte în bucovina pentru tiriştii turci, fiecare de cîte cinci minute şi patruzeci şi două de secunde 1080p HD.

  2. Ei, lasă că nu e chiar aşa de rău. Ăştia măcar s-au mai ferit un pic. În oraşul Anina un cercopitec din acesta a tăiat porcul în parcul de joacă al copiilor, în faţa acestora. Cică să nu-şi murdărească curtea.