VIDEO: Mirela Bugetara, la masculin. Varianta Digi24. UPDATE: derapajul s-a lăsat cu concedieri

Se dă un tîrg handmade în Constanţa, organizat de un “jurnalist” de la constanţa.ro, Dorian Hapurnea. Şi se dă şi un amic, cameraman la Digi24, că reporteriţa e carne proaspătă în echipă şi nu prea ştie lumea bună din presa de Constanţa. Şi iese echipa TV pe teren şi se opreşte fix la tîrgul respectiv, de unde face un material. Pe sticlă, jurnalistul-organizator-de-tîrg-handmade, în calitate de client, şi o doamnă expozantă, prezentată drept “consultant de cumpărături,” marele atu al tîrgului, chipurile, deşi tîrgul n-are aşa ceva. Cam de porc, aş zice.

UPDATE: Cameramanului în cauză i s-a spus (sau i se va spune) “La revedere.” Nu ştiu dacă şi reporteriţei. Mioara Radu, PR Manager DigiTV: “Precizăm că materialul a fost realizat și difuzat de către Digi24 Constanța. Condamnăm demersul și considerăm ca nu are nicio legătură cu jurnalismul. Autorii acestui derapaj jurnalistic nu vor mai face parte din echipa noastră.

5 comentarii

  1. Nu mai este disponibil clipul video…

  2. “la un mall”…halal informare

  3. De ce nimeni nu a spus , totusi , ca doamna “consiliera” care apare in reportaj alaturi de domnul Hapurnea este iubita sa si cea care produce acele bijuterii sau martisoare!?
    In interviul luat ulterior acesta afirma ca a chemat o doamna de la un stand. Ce urat !