Vreau job la TVR. Cică au campionat intern de K1

Radu Gafta (sursa foto: EVZ.ro)Iniţial, văzusem ştirea în Cancan. Mai pe larg scrie EVZ. Deschiderea din Cotidianul este tot despre asta. Şi acum vine întrebarea firească: la cît trebuie să se ridice gradul de idioţenie în asemenea hal încît un reporter să bată un editor? Altfel spus, reporterul TVR Marius Zamfir l-a bătut pe editorul Radu Gafta (foto / sursa foto: EVZ).

Mai în glumă, mai în serios, vreau să mă angajez în TVR. Nu de alta, da’ aş avea o grămadă de avantaje, de la frecatul mentei pe bani mulţi şi pe munca altora, pînă la a vedea meciuri de K1. Cine ştie, poate se face chiar campionat intern. Şi, cu un pic de baftă, poate vedem şi un trimis special al TVR, pe post de competitor, în SmackDown.

4 comentarii

  1. Bag seama ca bataia continua sa fie “argumentul democratic” cel mai convingator prin Ro. Iliescu si-a chemat minerii, Becali ameninta fara jena la TV, un primar fost boxer si-a batut 5 din consilieri, iar la mine pe blog tocmai prezentam textul unui universitar/critic literar, care spunea ca l-ar fi batut pe fondatorul Liternet-ului, cel care acum 5 zile a indraznit, ca spectator, sa strige “Rusine” la finalul premierei de la National. Frumoasa-i Romania, pacat ca-i (inca) populata…

  2. Ce penibil…

  3. se mai intampla!!

  4. Mah, si Marius asta nu prea are fata de bataus… :)