Vrei să vezi FC Barcelona din tribune, pe banii altuia?

După cum bine ştiţi, mai e un pic şi se vor juca semifinalele UEFA Champions League. UniCredit Ţiriac pune la bătaie trei bilete la unul dintre retururile semifinalelor. Ca să participi, trebuie să votezi echipa preferată. Eu sînt susţinător FC Barcelona şi, între noi fie vorba, sînt convins că Barcelona va cîştiga. Merg la sigur, cum s-ar zice. Motiv pentru care vă invit să votaţi Barcelona în campania asta. Tot ce trebuie să faceţi, pentru a intra în cursa pentru bilete, este să daţi click pe link-ul ăsta şi să vă înscrieţi ca suporteri. Atît şi nimic mai mult.

Dacă Barcelona strînge cele mai multe voturi, iar eu sînt convins că aşa se va întîmpla, se va face o tragere la sorţi şi vor fi aleşi trei cîştigători. Cei trei vor primi bilete la semifinală şi vor beneficia de tot ce-nseamnă transport, masă şi cazare. Plăteşte UniCredit, să fie clar. E atît de simplu. Şi, ca să înţelegeţi de ce susţin Barcelona, să-l citez pe unul dintre cititorii subiectiv.ro, care a lăsat un comentariu mai devreme:

În ciuda promovării de care are parte Real Madrid, văd că cei care au votat cu Barca sînt din ce în ce mai mulţi. Asta înseamnă că Barca este o echipă iubită necondiţionat de mulţi
Dan, spuse.ro

Mi se pare absolut corect. Ş-apoi, chiar nu vă doriţi să vedeţi cel mai frumos oraş din lume? Returul se va juca în Barcelona, un oraş care merită fiecare moment.

PS: Pentru mai multe şanse, vă invit să daţi şi prietenilor voştri pe messenger, pe Twitter, pe Facebook, pe mail, link către formularul de înscriere. Să mergem la meci, zic!

14 comentarii

 1. hehe. io am bilet la finala. sper sa fie man united- barcelona.

 2. @Alex M: nu mersi. La finala ma duc cu autobuzul, nu trebuie sa zbor 3 ore. Plus ca banuiesc ca concursul e doar pt persoane care se afla in Romania, si eu ma simt destul de fericit ca am castigat la loterie bilet pt finala- etic si moral ar fi sa castige altii biletele de la banca pt semifinala :)

  Oricum va urez succes (si ca PS sper sa va rupa Man U in finala :)) ).

  @Gogu: asa asa! :)

 3. Votat Barcelona! Cea mai spectaculoasă echipă din lume tre să aibă și cei mai spectaculoși (și mulți) suporteri din România.

 4. “, zic”? Nu pot sa cred! :))

 5. sterge “cu un pic de bafta”. e sigur ca la Barcelona se joaca returul

 6. Am dat si eu sa ma inscriu ca am citit regulamentul si e ok si pentru romani nerezidenti in Romania. Problema mea a fost cu numarul de telefon: poate imi explica cineva cum arata un numar de telefon de 10 cifre in caz ca nu e numar de mobil? Sau pentru un participant nerezident in Romania? Oricum, sper sa nu ma scoata din tragerea la sorti pentru numar de telefon necorect :)

  HAI BARCA!!!

 7. tiki taka sunt incantat de barca au o posesie extraordinara VAMOS BARCA

 8. Hai Barca..

  Abia astept sa merg cu tine la semifinale : ))

 9. In ciuda faptului ca au un avantaj de 8 puncte si doar 6 meciuri de jucat pana la final, mai este mult de munca. Eu cred ca sunt campioni deoarece nu se mai pot intampla multe. Mai sunt 18 puncte in joc si nu cred ca mai sunt multe de spus.Cred cu tarie ca titlul s-a decis.In ceea ce priveste semifinala champions league cred cu tarie ca Barcelona se va impune in ambele manse.A dovedit ca este cea mai in forma echipa a lumii la ora actuala

 10. SUPER ASA DA PROMOTIE.
  Plăteşte UniCredit, să fie clar. E atît de simplu. Şi, ca să înţelegeţi de ce susţin Barcelona si asta nu e tot vreau sa va FC Barcelona din tribune pe bani UniCreditului banca la nevoie sa cunosate. NU? BRAVO FELICITARI UniCredit.