wallpaper v2

Deunazi mi-am postat wallpaper-ul pe blog. Ei bine, mi s-au facut vreo doua sugestii, insa am luat doar una in considerare, cea referitoare la URL. Adica l-am mutat. Diferenta este ca am schimbat si fontul, adica cel din insemnarea despre Helvetica-R. Ei, si pentru ca mai voiam o mica schimbare, mai mult pentru constrast, am modificat si nuanta pe doua din cele trei portiuni ale imaginii. Prin urmare, iata ce a iesit (click pe printscreen pentru versiunea de 1024×800, libera la folosit):

Enjoy :). Ah, si inca ceva, sint deschis si la alte sugestii, insa imaginea propriu-zisa (fata) nu o mai lucrez. Asta sa fie clar :)).

6 comentarii

  1. Comentariul meu e sa adaug o raza de soare, vezi http://sq.wikipedia.org/wiki/Figura:EdliraMema.jpg

  2. :) muuuullltt mai bine, nu crezi si tu? i like it. reactia initiala a fost “hehe” din cauza ca ai pus “subiectivro” in dreapta sus, si asa, oricine iti foloseste wallpaper-ul iti va vedea si ‘linkul’ (pt ca daca l-ai fi pus jos taskbar-ul l-ar fi acoperit cand ar fi fost setat drept wallpaper). acuma ma gandesc ca daca mai faci si alte wallpapers poti sa alegi culoarea predominanta si sa schimbi culoarea cuvantului “subiectiv” cu aceea(in acest wallpaper a predominat rosul si “subiectiv” a fost scris cu rosu). e doar un gand pentru ca altfel deja am observat ca ti-ai ales culoarea rosu pt nickname si probabil asa va ramane si pe urmatoarele wallpaper-uri facute de tine pe care vom avea placerea sa le admiram… sa speram :)

    apreciez faptul ca ai luat in considerare comentariul meu in legatura cu wallpaper-ul.

  3. eh, aia cu subiectivRO a fost gindita :)). initial, am vrut sa o pun tot pe border, dar in dreapta, insa nu isi gasea locul (asta din ochi, nu m-am apucat sa o mut pe vreundeva), iar in stinga, peste sau sub muchia aia nu mergea, ca nu era la vedere :)), raminea acoperit de iconite. prin urmare, solutia s-a gasit :D. in fine… practic, asta era ideea de la inceput: sa ramina negru doar mijlocul, iar restul sa fie o idee mai deschis. a fost facut in graba si am sarit peste. in fine, sa vad ce mai fac… :) mersi de comentariu.

    ps: vezi ca s-ar putea sa ai o problema cu monitorul… ala nu e rosu, ci e un portocaliu ceva mai inchis. undeva in genul Orange, o idee mai inchis. incearca si de pe alt pc.

  4. hmm ma intreb cum ar arata cu borderul ala gri mai subtire.

  5. ei, gata, ajunga-ti! :p nu ma apuc sa-l mai fac o data :))

  6. Sar’manaaaaaa… Tocmai am un nou wallpaper! :)