wallpaper

Postam mai demult o fotografie prelucrata a Andrei. Uneori ma mai joc si cu pozele, iar la un moment dat m-am jucat din nou cu fotografia in cauza. Prin urmare, mi-am facut un wallpaper si inca unul. Actualul e cel pe care il postez mai jos. Nu stiu cum se vede pe alta calculatoare, pe laptopul meu se vede foarte misto. La unii s-ar putea sa sara prea mult in ochi rosul, habar n-am. In fine, probabil ca e prea mult negru, da’ chiar nu mai am nici timp, nici chef sa il modific. Click pe imagine pentru rezolutie de 1280×800 (rezolutia mea). Here it is:

In fine, de ce am ales sa fie asa? Pentru ca imi place privirea. Si adevarul e ca are ochi misto :D.

4 comentarii

  1. Adevarul ca atat poza cat si wallpaper-ul sunt mishto :)
    Imi plac culorile si compozitita. Nu ma dau in vant dupa ochii ei, insa prelucrarea e sweeeeet :)

  2. muta ‘subiectiv.ro’ din mijlocul wallpaper-ului ca m-ai omorat… ochii mei ar trebui sa se opreasca pe privirea fetei, in schimb ma holbez la ‘subiectiv.ro’… it breaks the composition. altfel, apreciez simplicitatea. ai putea sa prelucrezi poza nitel mai mult si sa faci ca umbrele din jurul ochilor fetei(care s-au transformat in galben si rosu-portocaliu)sa para ca o masca pictata pe fata ei (dar asa poate se schimba contextul si poate nu vrei asta). doar o sugestie/parere – critica constructiva.

    keep it up!

  3. murmur: cind o sa am un strop de timp liber, o sa modific. ideea e ca, de regula, nu salvez documentele .xar, deci ca sa modific ar trebui sa il refac. si, cel mai probabil, o sa il refac zilele astea, pentru ca oricum vrea sa modific ceva culoare pe el. caz in care o sa mut si “link-ul” de acolo :D