WordPress: Kimili Flash Embed plugin v2.0. Bug fix pentru editorul text în mod Visual

Aşa cum spuneam ieri, cînd am făcut upgrade la WordPress, exista o mică problemă cu incompatibilitatea dintre WP 2.7 şi pluginul folosit de mine pentru embeding. Ei bine, iată că autorul pluginului a lansat aseară, dacă nu mă înşel, o nouă versiune a pluginului, scrisă de la zero, spune el.

Prin urmare, eu urmează să-i fac un update în cîteva minute, recomand tuturor celor care îl folosesc să facă acelaşi lucru. Pluginul în cauză era de vină pentru că editorul de text în mod Visual nu voia să funcţioneze. Ca să-l repar cît de cît, astfel încît să poate fi vizualizate clipurile postate pînă acum, am ales să instalez o versiune mai veche. Ei bine, azi în fac update la 2.0.

Recomandarea mea este următoarea: dacă folosiţi Kimili Flash Embed şi vreţi să faceţi update, dezactivaţi versiunea instalată în prezent, daţi click pe Clear la Recently Used Plugins şi ştergeţi folderul KFE direct prin FTP. Uploadaţi următoarea versiune şi… mai departe ştiţi şi singuri.

1 comentariu

  1. Upgradat, lovit de aceeasi problema (noroc ca te-am cetit mai devreme pe feed, deci eram deja pregatit pentru ce urma), rezolvat. Multzam mult pentru hint!