WordPress Themes: “Active Red”, liber la download

Mda, cine naiba m-o fi pus sa fac resize-uri...
Mda, cine naiba m-o fi pus sa fac resize-uri...

UPDATE: Din cauză că nu mi-am dat seama că filehost.ro nu ştie de free download, ba chiar cere bani, am decis să ţin template-ul vreo două zile la mine pe server găsit altă soluţie, un site care hostează teme WP. Prin urmare, am actualizat şi link-ul de mai jos. Acum e – pe bune – liber la download.

Fosta temă de WordPress de pe subiectiv.ro e disponibilă pentru download pentru oricine doreşte să o folosească. Ignoraţi numele pompos, am fost total lipsit de inspiraţie, aşa că am botezat-o “Active Red“. Într-un fel, e OK, e un template pe care l-am folosit o lungă perioadă de timp, un an şi jumătate, am fost suficient de activ folosindu-l.

Ca idee, tema nu arată identic cu ceea ce se putea vedea aici. Asta se întîmplă din cauză că meniul de pe subiectiv.ro era compus din imagini (la care am renunţat, înlocuindu-l cu un meniu simplu, HTML + CSS), l-am tradus integral în engleză (mă rog, mai puţin ID-urile şi clasele CSS, că înnebuneam dacă stăteam şi după alea), am îngustat cele două sidebar-uri (ultima oară cînd am folosit template-ul, ambele erau optimizate pentru bannere, un 300*250px, respectiv un wide-sky – 160*600px), au dispărut din header logo-ul şi descrierea, dar şi spaţiul pentru leaderboard.

De menţionat, este compatibil strict cu WordPress 2.7.*, iar asta se întîmplă din cauză că n-am avut chef să păstrez şi un fişier legacy.comments.php, aşa că am mers strict cu un comments.php compatibil cu threaded comments. Spre deosebire de tema precedentă (care nu mai e la download, că a expirat perioada pe filebox.ro), actuala este widget-ready.

Partea nasoală e că, în afară de sidebar-ul din dreapta, nu mai are absolut nici un spaţiu pentru reclame. Deci merg puse strict cele de 125*125px. Atît. Pe de altă parte, avînd în vedere că nu e o temă optimizată neapărat pentru asta (de la început n-a fost), cred că e foarte OK pentru cine nu-şi propune să ţină reclame. Alfel, click pe primul link pentru download şi…

…la cît mai multe descărcări!, ca să spun aşa. Cel puţin pînă va apărea în directorul de teme de pe WordPress.org.

16 comentarii

 1. Good job! :)

 2. … un demo mai trebuie. :)

 3. Ai uitat sa spui ca tema ta nu poate fi descarcata la liber. Trebuie sa ai cont Premium pe Filehost ca sa poti descarca fisierul. Nu-i nimic rau sa castigi bani cu tema. Doar ca am impresia ca altii sînt aia care fac bani de pe urma ta :)

 4. Să înţelegem că urmează un rebranding marca subiectiv? :)

  • Nu. De ce ar urma un rebranding? E template-ul pe care l-am folosit timp de un an jumate, acum e actualul. Pe care, cel mai probabil, o sa-l mai tin vreun an si jumatate :))

 5. Am sa-l incerc si eu :)

 6. L-am incercat pe unul din blog-urile mele si am avut cateva probleme: nu aparea sectiunile category/links/meta, in schimb aparea o sectiune Ultimele comentarii insa dadea eroare de php…. Doar l-am luat, despachetat, uploadat si activat…. si versiunea de wp e 2.7.1

  A, link nu tiai pus pe el … (nu aparea nicaieri…)

  Altfel e un design interesant.

  • OK, deci e un bug pe undeva. Deschide sidebar.php si cauta “get_recent_comments”. Sterge de la [h2]recent comments[/h2] si bucata de cod cu [ul]-ul de rigoare. Teoretic, acum ar trebui sa mearga. Zi-mi ce se intimpla. Ideea e ca aia e o bucata de cod de plugin care cauta pluginul, dar nu-l gaseste. Am uitat ca e cod de plugin, deh… O sa-i fac miine un update.

 7. Am incercat-o si eu si merge, dar pana la urma am gasit alta care mi-a placut mai mult ;)

 8. Nu pot decat sa iti multumesc, e deja pe blog (Sper ca am voie sa o traduc)

 9. Fatal error:Call to undefined function get_recent_comments() in C:xampphtdocswordpresswp-contentthemesactive-redsidebar.php on line 9

  Vroiam sa o modific putin … din pacate imi da eroare aia si chiar nu stiu ce se intampla. Any idea ?

 10. O sa iau plugin-ul. Scuze ca nu m-am uitat mai sus :) … acum am vazut ca mai e inca un comentariu pe baza aceleasi probleme :) …

  P.S. : Faina tema … keep up the good job :)