WordPress: un “fix” pentru query-uri multiple, dacă nu merge navigarea

Cînd am refăcut tema blogului, acum cîteva săptămîni, am decis să merg pe două query-uri separate. Folosesc post_formats, aşa că am vrut să separ link-urile de restul articolelor. E motivul pentru care am două coloane de conţinut: una pentru articole, alta pentru chestiile scurte, cu trimiteri externe. Cine intră pe prima pagină şi dă click pe titlul unui articol din coloana “albastră,” iese din blog în loc să intre în articol.

Zilele trecute, cineva mi-a sesizat un gîndac: nu mergeau link-urile pentru articole mai vechi sau mai noi. Mai exact, erau afişate doar articolele de pe prima pagină. Am reparat, aşa că zic mai departe unde era buba: uitasem să adaug o variabilă: $paged. Diferenţa era de un rînd şi-o variabilă. Înainte:

loop-1

După (a se vedea ce e subliniat cu roşu):

loop-2

Dacă e cineva curios cum arată codul din index.php, am urcat o versiune text pe server. Post formats e foarte util dacă vrei să foloseşti WordPress pentru mai mult decît un blog. Deci, dacă vă tentează, distracţie plăcută.

4 comentarii

  1. E o idee bună de ținut minte. Că mă tot bate gândul să fac o temă custom responsive de la zero pentru mine. Oricum codex-ul WordPress m-a scăpat din multe belele până acum (asta unde nu mă ajutau skill-urile mele basic de programare).

  2. Design grafic si implementare HTML+CSS. Din Codex am învățat să-mi modific tema de wordpress actuală și să încep să fac una de la zero pe care nu am reușit să o termin. Dacă mă pui să implementez chestia de mai sus, n-aș știi să o fac cum trebuie de la zero. Aș știi doar cum să modific în ea.

    Cu puțin efort și timp petrecut în WordPress, probabil aș reuși să fac și chestii puțin mai dificile.

  3. Cu ocazia asta mi sa confirmat ceea ce urmaream prin tutorialele gasite pe net in limba engleza despre multiple loops in wordpress.Pe mine ma ajuta destul de mult acest articol.Multumesc Alex.