ziarsit, s-a trezit cu usa casei incendiata

Se pare ca si la noi se poarta incendierea usilor ziaristilor. Mai nou, si-a luat-o Simona Popescu, sef departament Politica Interna la Romania Libera. Trei pustani si un adult au intrat in blocul in care locuia (deh, nu se stie daca mai locuieste) Simona Popescu, au batut la usa, nu le-a raspuns nimeni, asa ca i-au dat foc. Cei patru, zice stirea de pe Mediafax, fusesera cu citeva ore inainte la Mitropolie, la… cersit.

Ete extrase din stirea de pe Mediafax:

Trei minori si un adult sunt cercetati in libertate, de politistii de la Sectia 14, dupa ce au dat foc usii de la apartamentul ziaristei Simona Popescu, seful sectiei de politica interna a cotidianului “Romania Libera”. Cei patru sunt cercetati in libertate, pentru distrugere, de lucratorii Sectiei 14 de Politie.

Un pic enervanta mi se pare declaratia Simonei Popescu, tipica mai degraba lui Basescu: munca-t-as, grupuri de interese mi-au dat foc la usa!

“Nu exclud posibilitatea ca actiunea sa se fi desfasurat sub coordonarea unor grupuri de interese. Pe copiii (prinsi de politisti – n.r.) nu cred ca ii ducea capul sa incendieze usa apartamentului meu. Au fost coordonati de o persoana majora, care locuieste in alta zona decat cea in care locuiesc eu. Ar trebui vazut ce este cu aceasta”, a afirmat jurnalista de la Romania Libera. Seful sectiei de politica interna a cotidianului “Romania Libera” a precizat ca modul in care a fost incendiata usa apartamentului sau indica faptul ca actul a fost premeditat. Potrivit Simonei Popescu, cei patru au lipit pe usa apartamentului o cutie neagra, pentru a-i impiedica pe cei din interior sa vada ce se intampla afara. Ea a mai spus ca initial au crezut ca este o bomba, ulterior dovedindu-se ca este vorba de o capcana pentru gandaci. “Nu vreau ca mie sau familiei mele sa ne fie teama sa mergem pe strada”, a mai spus Simina Popescu, subliniind ca ancheta ar trebui sa dovedeasca cu exactitate care a fost motivul acestei fapte.

Deh… adevarul e ca nu e deloc placut sa te trezesti cu usa incendiata. Nu de alta, dar cunosc un caz de genul asta, din 2006, daca imi amintesc eu bine, cind o asistenta sefa de la un spital din judetul Vaslui s-a trezit ca i s-a dat foc la usa. Nu mai stiu cum s-a terminat toata ancheta politiei, cert e ca la modul la care intervine politia romana, ai sanse mai mare sa ii prinzi tu pe vinovati.

1 comentariu

  1. Bine că nu au făcut “căcuţ” în ziare :))